prestante robit taketo ankety lebo spacham samovrazdu !!! na taketo servery chodia ludia ked sa nudia alebo nemaju nic ine na praci a vtedy ich napadaju vseliake myslienky
Myslím že to nie sú výkriky, aby si ich niekto všimol, ale volanie o pomoc. Každý sa niekedy cíti zle, a toto sa niekedy zdá ako spôsob, aby ich ostatní začali brať vážne.
hmm ked vylucis ludi co chcu byt koly tomu nejako cool , co mi nepripada ako vhodne , tak je smutne ze ich tu tolko je , ten kto napise nech pozomieraju , alebo sa pozabijaju ci uz zo srandy alebo nie by sa mal asi nad sebou trosku zamysliet , ze prave koly takym ludom tu su aj ty co vidia vychodisko v samovrazde , vela ludi o nej premysla , tu to mozu dat najavo pretoze su chraneny anonymitou , nie s kazdym je to urcite tak vazne a zasa ked sa tak nato pozeram nieje ich tu az tak vela . Ale ked niekoho irituju tak sa mu to urcite zda ze ich je tu plno . Nemam chut vas poucovat preco ludia pachaju samovrazdy , alebo ich chcu pachat , enos to uz aj tak spomenul . Ale tak budte dalej ignoratsky voci takym , serte na nich , budte na nich nastvany a majte k nim podobny pristup a pekne si ho udrzte . Majte ho k svojim blizkym a detom ked vyrastiete a ked sa raz budete hompalat nad dnom dufam ze aj ludia z vasho okolia budu mat k vam podobny pristup ...
@15 poprve samovrazda je zabitie cloveka , cize sa da definovat ako trestny cin , samozrejme ze ty asi narazas nato ze aky to ma zmysel pre samovraha , ale myslim ze to malo mat ten zmysel ze ked sa clovek pokusi o samovrazdu , je to proste pokus o zlocin a legaslativa ich moze potrestat a kedze vacsina samovrahov sa nechce naozaj zabit dvakrat si rozmyslia ci to chcu naozaj spravit , aj ked myslim ze clovek pripraveny na pokus o samovrazdu uz velmi nerozmysla
@23 To je drbnuté, však to je ich život a majú právo si s ním robiť, čo chcú a navyše, keď sa už pokúsia spáchať samovraždu, tak na tom už musia byť dosť zle a ešte im priťažiť?! To môže vymyslieť len totálny kokot!
@krutafunebracka njn ja len vysvetlujem ze preco to tak asi je Tiez si myslim ze je to somarina , uz len preto ze clovek asi nieje velmi pri zmysloch a asi kazdy je nepricetny , co uz samo o sebe je dost velkou polahcujucou okolnostou plus kratke zdovodnenie preco sa o to pokusil a pochybujem ze by takeho cloveka nejaky sudca odsudil
@kyuzo Veď to, že ide o absolútne vynegovaný zákon. I keď prvotná myšlienka, ktorá predchádzala jeho schváleniu, sa mohla javiť ako pozitívnym teoretickým riešením, v praxi predstavuje totálny nezmysel...
Neviem, či veľa. Ale čosi tuším, dúfam, že sa mýlim. Je fakt, že niektorí to ozaj nezvládajú a možno nato majú aj dôvody. Kedysi som to odsudzovala a všetkých by som poslala na onkológiu pozrieť sa, čo je túžba po živote. Ale dlhšie už viem, že ani toto by im nepomohlo. Je to o psychike, beznádeji, sile, čo im chýba. Oni si nevedia pomôcť samy. Tých neodsudzujem.
Ale sú tu aj kecali, čo sa chcú stať za každú cenu zaujímavými. A kedže majú IQ hojdacieho koňa na iné sa ani nezmôžu.
@krutafunebracka bohuzial vacsinou ano , aj ked je mnoho viac vhodnejsich sposobov ako takemu cloveku pomoct , nieedy vsak treba pomoc odborikov aj ked to pre nikoho nevyzera zrovna ako citlive riesenie
@kat nemyslim ze je to take smiesne ako to vyzera , kazda z tych moznosti uputa pozornost inej skupiny ludi , to ci uz je to zrovna tej o ktorej pozornost dotycny usiloval je uz druha vec Skoda ze si napriklad tie polonahe babenky neuvedomia ze pozornost o ktoru usiluju je dvojsecna zbran , ale to uz je na inu a velmi dlhu debatu
k tym prispevkom hore ktore newm teraz spameti niki no prave preto otom pisu lebo asi xcu aby si ix dakto vypocul a pomohol im. proste hladaju pomoc. napisat nieco take ze "kto to xce tak nepise to na nete a rovno spravy" je myslim absulutne nepoxopenie ludi co sa o sebevrazdu pokusili alebo pokusaju alebo na to aspon myslia. lebo v skutocnosti nikto nexce zomriet, len tii ludia hladaju pokoj a mier a klud. ked ho nenaxadzaju a trapia sa tak je jasne ze zacnu hovorit-pisat o sebevrazde a take. a ked ix kadi ignoruje tak sa skor ci neskor oto pokusia. aj ked pripustam ze poniektori jednaju skratovo a ked pred hodinou sa este na nic take nepomysleli, tak teraz uz lezia dole pod oknom, alebo na zemi z podrezanimi zilami. viem ocom pisem!!! kamos sa pokusil spaxat sebevrazdu. no nastastie som tam bol a zabranil mu v tom ( ze sa kumne potom zaxoval ako ************* je uz ina vec )
Niekedy boli v môde céčka, potom pokémoni a teraz EMO...
Nemyslím že je viacej decák ktoré chcú spáchať samovraždu ako inokedy. Jediné čo som postrehol je zvýšený počet smutných blogov, diskusií. Apropo, to že napíšem samovražebný či depresívny blog neznamená že hneď tie depresie mám, naopak si myslím že človek ktorý občas vytvorí niečo také je omnoho vyrovnanejší, viac sa vie tešiť z maličkostí. Samozrejme to nesmie prerásť do to abnormálnych rozmerov.
Ćo sa týka toho zákona, ja by som ako trestný čin charakterizoval také prípady keď dotyčný samovrah pri svojom pokuse spôsobí veľkú škodu. Napr. zaparkuje svoje auto na kolaje. Potom to treba odpratávať, vyšetrovať, chaos vo vlakovej doprave. To by sa potom malo platiť z jeho zostávajúcich zdrojov a nie z daní občana :p Keď sa zabije tak že si dá na povale slučku, neriešiť
mozno niekoho nieco trapi a nevie na to upozornit tak to robi tak ... neviem ako to tu je ja som neregistroval ze by boli ludia co sa chcu zabit hoci aj mne je obcas na hovno..
OMG, poniektori su asi blazniii....co ma emo zo sebevrazdou?! NIC!!!! poznam kopec ludi co nesu ani zdaleka emo a pritom minimalne raz nad sebevrazdou uvazovaly. tak spametacki poniektoriiiii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
clovek, ktory sa chce zabit o tom nekeca na nete
Dnešná mládež hľadí len na materiálne stránky života, čo u nich mnohokrát vedie k strate zmyslu existencie...
len sa mi zda ze je tu viac emo to staci.
A je dosť takých, čo sa o to pokúsia aj viackrát.
Ale sú tu aj kecali, čo sa chcú stať za každú cenu zaujímavými. A kedže majú IQ hojdacieho koňa na iné sa ani nezmôžu.
uputat pozornost tym, ze chcem spachat samovrazdu
nafotit polonahe fotky
v kuse zakladat blbe a nadrzane ankety
to nie je tak vela....da sa to splnit
@kat nemyslim ze je to take smiesne ako to vyzera , kazda z tych moznosti uputa pozornost inej skupiny ludi , to ci uz je to zrovna tej o ktorej pozornost dotycny usiloval je uz druha vec Skoda ze si napriklad tie polonahe babenky neuvedomia ze pozornost o ktoru usiluju je dvojsecna zbran , ale to uz je na inu a velmi dlhu debatu
Nemyslím že je viacej decák ktoré chcú spáchať samovraždu ako inokedy. Jediné čo som postrehol je zvýšený počet smutných blogov, diskusií. Apropo, to že napíšem samovražebný či depresívny blog neznamená že hneď tie depresie mám, naopak si myslím že človek ktorý občas vytvorí niečo také je omnoho vyrovnanejší, viac sa vie tešiť z maličkostí. Samozrejme to nesmie prerásť do to abnormálnych rozmerov.
Ćo sa týka toho zákona, ja by som ako trestný čin charakterizoval také prípady keď dotyčný samovrah pri svojom pokuse spôsobí veľkú škodu. Napr. zaparkuje svoje auto na kolaje. Potom to treba odpratávať, vyšetrovať, chaos vo vlakovej doprave. To by sa potom malo platiť z jeho zostávajúcich zdrojov a nie z daní občana :p Keď sa zabije tak že si dá na povale slučku, neriešiť
( a to je vážne - to som si len pomohla textom piesne, a sedí)
zijem len raz , tka nech zijem co najdlchsie