ver ci nie, ale tam ide hlavne o to, aby tebe zle spravili, kedze ty robis zle im..proste ti pridaju picnu robotu, na ktoru ked budes mat trosku viac veci na robote, nebudes mat cas.. druhy krat si rozmyslis
@stormmast3r Moja mama robí na daňovom úrade a tam bežne posielajú doporučené listy za niekoľko eur kvôli nedoplatkom napr. 10 centov. A aj keď je to pre bežne zarábajúceho človeka totálny nezmysel oni to musia robiť z jednoduchého dôvodu: Ak majú nedoplatok desať centov, jednoducho majú nedoplatok desať centov a nemajú túto stratu ako napísať. Avšak, keď im ty tých desať centov zaplatíš oni následne tých 5 eur napíšu ako položku za známku a pri zúčtovaní je všetko OK. Takže asi tak...
ja dlžím od štvrtej triedy na základke tri knihy dío knižnice, normálne ich mám na poličke a hanbím sa to ísť vrátiť, ešte že je tá knižnica tak odveci ale je mi to uplne blbé, keď som tolko rokov na to jebala a ani som to nečítala tuším
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov