Prosim Vás ako sa volal ten program ktorý mate nad každým bannerom také tlačidlo a keď kliknete na neho tak Vám tu reklamu zakaže ? Proste, že tam nebude ..
mne osobne reklamy neprekazaju, pokial vidim, tak tu je tak 1-2 na stranke, co je podla mna akurat. su weby kde je aj 5 reklam alebo kolko... birdz je v pohode...
a osobne suhlasim s reklamou, kazdy web, ktory je zadarmo ma mat reklamy. naopak, ked napriklad Booom je spoplatneny a clovek plati kazdy polrok clenstvo, tak tam by reklamy nemali byt ziadne, kedze je plateny (a je ich tam asi viac ako tu), ale akonahle je daco zadara, moze to mat reklamu... sak inak by to skrachovalo
@stodvacinkar preco? ked si ludia davaju adblocky, podla mna kvoli tomu niektore weby krachuju, alebo nemaju prachy na viac rychlejsich serverov a rozvoj novych funkcii... podla mna pouzivanie adblocku je cosi ako zlocin
@bagurin dúfam že nie si jeden z tých čo považujú za zločin aj sťahovanie z TPB..inak ja proti reklamám nemám nič AK to nie sú tie agresívne vyskakujúce okná a podobné cipičoviny
Tomas do zaciatku roku 2008 dotoval prevadzku Birdz.sk. Len za rok 2007 bola strata Birdzu vyse 150 tisic korun, len na servery, domeny, monitoringy, cize vlastne ziadne investicie, ziadny rozvoj, cisto iba naklady...
Potom zaciatkom roku 2008 prisiel investor (vydavatelstvo PEREX - www.perex.sk) a kupil majoritny (vacsinovy) balik v BIRDZ, a okrem pokryvania nakladov, investoval do rozvoja, aby mohol Birdz modernizovat sluzby, funkcie, fungovat profesionalnejsie, tvorit viac obsahu atd atd atd...
Mne sa páči tá najnovšia (na tabletky "po")- nie príliš veľká, nie príliš znechucujúca a možno niekomu pomôže v budúcnosti nezakladať diskusie s témou "zabudli sme na ochranu, čo teraz?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Inak ja by som tie AdBlocky najradšej zakázal... keď to takto ďalej pôjde a bude mať AdBlock každý, môžte si za tie stránky rovno platiť...
aj ja by som najradsej zakazal AdBlocky a tiez si myslim, ze kto ma AdBlock, mal by rovno platit...
a osobne suhlasim s reklamou, kazdy web, ktory je zadarmo ma mat reklamy. naopak, ked napriklad Booom je spoplatneny a clovek plati kazdy polrok clenstvo, tak tam by reklamy nemali byt ziadne, kedze je plateny (a je ich tam asi viac ako tu), ale akonahle je daco zadara, moze to mat reklamu... sak inak by to skrachovalo
...ja som myslela že tie v telke typu vanish a perwoll
Ja som osobne este ziadnu reklamu nevidel a aj keby hej, je mi to jedno
Tomas do zaciatku roku 2008 dotoval prevadzku Birdz.sk. Len za rok 2007 bola strata Birdzu vyse 150 tisic korun, len na servery, domeny, monitoringy, cize vlastne ziadne investicie, ziadny rozvoj, cisto iba naklady...
Potom zaciatkom roku 2008 prisiel investor (vydavatelstvo PEREX - www.perex.sk) a kupil majoritny (vacsinovy) balik v BIRDZ, a okrem pokryvania nakladov, investoval do rozvoja, aby mohol Birdz modernizovat sluzby, funkcie, fungovat profesionalnejsie, tvorit viac obsahu atd atd atd...
ci jak sa to pisa
zacina ze
ona
Pan doktor mam problemy z bolestov a krvacanim dasien
lekar
Odteras pouzivajte zubnu pastu senzodyn
ona
Odteras bydem pouzivat zubnu pastu sensodine
ale teraz už konečne biznis zarába no nie?