To tu nemá úroveň...to teraz každá jedna banalita, ktorá sa nám v našom živote prihodí si vyslúži osobitnú anketu a diskusiu? Akože šmyknem sa na ľade a následne utvorím tému o tom, či aj niekto iný v ten deň nedrbol na riť ? Zamyslite sa prosím...Nech tie témy majú aj nejakú hlavu a pätu a zmysel!
tento rok vobec nejak moc ich nebolo u nas ale napriklad minuly a predminuly rok to bola katastrofa ! normalne ich boli miliardy ! sa nedalo cez leto a este aj dlho na jesen ani vyliezt na dvor ani na 10 minut vecer
@firestorm nie myslím to vážne kedze sem uz dokopy chodi tak dvadsat ludi je toho porovnatelne malo. Niekedy to tu bolo ovela živšie. Teraz su tu uz len ti stari uzivatelia, semtam sa sice niekto novy objavi ale skonci tu tak jednou diskusiou a uz ho tu nevidiet. Ale necudujem sa.
@torpedo08 ja chápem čo sa nepáči firestormovi on totizto tuto stranku berie prilis seriozne akoze sa tu maju riesit len vazne temy ako je financna kriza a apokalypsa 2012 ale ja naopak sem chodim len aby som sa pobavila a pripadne ako aj teraz riesila hovadiny ktore zaujimaju len mna : D
mne sa paci ked to je tak vyvazene ale skor viac blbosti ako vaznych tem by tu malo byt a aj tu je nastastie a s tym ze sem nikto nechodi mas pravdu aj ked diskusii tu je podla mna dost (co zalozia fejky alebo uzivatelia co tu stravia 5 minut a na birdz zabudnu) ale inak strasne malo ludi cim dalej menej
Cele leto komarov u nas nebolo az do konca jesene. Nedavno som este chodil spavat cez den, lebo v noci sa clovek nevyspi. A vzdy som si myslel ze ked je vonku uz chladnejsie a hmly, tak ze to skrehne, zmrzne, ... . Lienky sa schovavaju pred mrazom pod listy, vcely maju 0°C vtedy ked je na teplomeri 10-12°C. Komare sa tlacia vzdy za teplom. Sietka nepomaha, nakolko su vacsinou v skarach dvier a okien, kde citia teplo. A s prvym otvorenim dveri, alebo aj okna vletia do miestnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Kedže som práve zabila už štvrtého , rozhodla som sa že si to zaslúži anketu.
neviem co sa nelubi @firestorm -ovi
u nas tento rok napriklad neboli ani v lete, pominule roky pritom vzdy
Na intráku nie.
Okno máme stále otvorené aspoň na ventilačku a doma som bol celé leto bez komárov, na intráku som od septembra do teraz zabil asi troch.