Je to strašné, v zimnej bunde mi je všade teplo, vojdem do auta, teplo, vôjdem do auparku/polusu a teplo, naopak dám dolu bundu a všade zima, v aute zima, v auparku zima... brrr... som si kúpil nejakú novú mikinu akurát dnes, lebo potrebujem zväčšiť počet vrstiev, a zároveň nusiť tenšiu bundu
neseria ma zima, to vydržím, naobliekam sa a mám rada ľudí s červenými nosmi.
vadí mi nedostatok denného svetla. ľudi s režimom, aký mám ja, niekedy ani nevidia svetlo. Keď idem spať po ôsmej a vstávam o štvrtej, to je bieda najväčšia.
Touto anketou si u mňa trafil klinec po hlave. Zima ma nehorázne sere!
Ani sadnúť v parku na lavičke, čakanie na autobus je hrôza, milión vrstiev oblečenia na sebe, furt je tma... Fuj! Už nech je jar, lebo z tohoto mám stavy agresie.
Skôr začínajúce poludňajšie oteplenie.Ráno som pri zamykaní takmer primrzla ku kľúču, popoludní so v Tescu (nijak zvlášť prekúrenom, to kabát) nemala ďaleko k odpadnutiu.
ja by som bola najradšej keby už bolo leto!!! Tie vrstvy oblečenia a tá hrozná zima ráno a večer...bojím sa vybrať ruky z vreciek aby mi úplne neskrehli...a niekedy už skoro nemôžem od tej zimy rozprávať...hrozné dačo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
vadí mi nedostatok denného svetla. ľudi s režimom, aký mám ja, niekedy ani nevidia svetlo. Keď idem spať po ôsmej a vstávam o štvrtej, to je bieda najväčšia.
Ani sadnúť v parku na lavičke, čakanie na autobus je hrôza, milión vrstiev oblečenia na sebe, furt je tma... Fuj! Už nech je jar, lebo z tohoto mám stavy agresie.
-keď cestujem autobusom a držím sa operadla, mám rukavicu (a v lete musím držať vreckovku a ľudia na mňa kukajú ako na debila)
-mám alergiu na teplo
-vo vysokých teplotách mám stavy na odpadnutie a pár krát sa mi to už nevyplatilo
-keď niekomu podávam ruku, mám rukavicu a nemusím si tú ruku potom utierať
Takže tak
ty držíš v lete operadlo v buse vreckovkou ? bože, hotový Monk