neviem ci je to netradicne, ale ja ked sa ucim, pamatam si presne rozvrhnutie a polohu viet, ktore su na papieri a potom ked to pisem, resp. odpovedam, v hlave mam ten papier a sucasne ako si ho predstavujem, rovno z neho "citam" a pisem/rozpravam..proste ked to potrebujem, vidim v hlave papier s celou temou, a co je kde popisane
Ja si všetko musím nejak prekaticky predstaviť, logicky odôvodniť (aj keď moja logika je asi biedna ... a potom keď už viem o čo ide tak sa naučím hocijako komplikovanú vetu .. ide len o to že si to v hlave poviem po svojom a nahlas alebo tak to už poviem tak ako mám - ak je to nutné
Ale najlepšie sa mi učí tak že si dávam proste otázky, ako keby som sama seba skúšala
@carbonevo však v poriadku, ťaháky si robím aj ja, ale niektoré predmety som mal dosť teoretické a tej teórie tam bolo priveľa na ťaháky. Takže som musel kombinovať učenie s ťahákmi.
A ďaľšia vec, predmety, z ktorých budem ústne skúšaný sa musím naučiť, nič iné mi nezostáva
Učím sa cez prestávku pred hodinou a to som v takom strese, že si všetko zapamätám. Lebo ak by som sa mala učiť doma, tak by ma všetko rozptyľovalo (chladnička, telka...)
Ale taktiež si pomáham začiatočnými písmenami a ťahákmi.
Minule na slovenčinu som si zhudobnila asi 10 strán s gitarou - ale to je podľa mňa celkom tradičný postup, iste to všetci robíte 8). Netradičnejšie nemám .
asi mám nejakú fotografickú pamäť, alebo také niečo, lebo keď sa učím, väčšinou si pamätám veci podľa toho kde, akou farbou a akým písmom boli napísané
a tiež si vytváram rôzne slová zo začiatočných písmen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale čo sa týka biflenia, tak si pomôžem takýmito čudnými pomôckami
Ale najlepšie sa mi učí tak že si dávam proste otázky, ako keby som sama seba skúšala
A ďaľšia vec, predmety, z ktorých budem ústne skúšaný sa musím naučiť, nič iné mi nezostáva
mal som pre mesiacom ustnu skusku z jednej kraviny , 3 razi som ju musel opakovat
mám to naštudované z jedného výskumu, že tak sa dá učiť
Ale taktiež si pomáham začiatočnými písmenami a ťahákmi.
a tiež si vytváram rôzne slová zo začiatočných písmen