no,poviem to asi takto: od 1.1.2010 zomreli 2 ludia z mojej rodiny a okruhu blizsich znamych...bolo zemetrasenie na haiti,kde zomrelo 200 tis. ludi..dalej bol ten skandal s bombou a nepodarene myto (ak to nebolo tento rok,tak ma opravte).......cize zatial je tento rok taky....horsi...ale samozrejme,ma aj svoje krasne chvilky...verim v lepsie pokracovanie a co najkrajsi koniec
tento rok je absolutne uzastny, este len dva dni presli a v mojom zivote sa zacalo vsetko menit k lepsiemu a stale to len pokracuje a je to lepsie a lepsie
od zaciatku januara som v anglicku, kde mam byt do konca maja. zacalo sa to tu strasne, vykradli nas, host mama roztrepala auto, a to nehovorim o tych veciach, v ktorych ma moja agentura oklamala...moj pes na slovensku zomiera, moja babka tiez...a ja som stale tu...
U mňa to je zatiaľ tak neutrálne, respektíve ešte stále neviem na čom som, lebo veľa ukážu nasledujúce týždne a teraz neviem posúdiť, že ako na tom som.
Vies co je dost napicu? ze este je len Februar , v takom Aprili zalozis diskusiu ci mas ist k psychologovy a v Auguste sa budes v ankete pytat ako sa da najlepsie zabit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Dúfam, že sa postupne bude vylepšovať,veď je ešte len prvý mesiac za nami a ďalších jedenásť pred nami.
Preto hovorim NIE. Nie je to uplne strasny rok. Som vdacna za kazde nove rano.