hej, furt je nadej, ze sa najde nieco fajne pod zub....ale ked sa pozriem, jake divne veci mame, radsej si to rozmyslim a nic neberiem (a potom to tak aj vyzera, anorekticka...)
Kurnik, a to som si myslela, že som sama, čo má syndróm:
Som hladná - otvorím chladničku - je tam kopa potenciálneho pokrmu, ak pohnem závitmi - zavriem ju - otvorím komoru - tam ešte väčšie množstvo potenciálneho pokrmu - zavriem ju a som ďalej hladná
Či už do takého veľkého extrému to neženiete, drahí Birdzáci?
n ano ja to robim tka že otvorim dvere popozeram sa zavrem , napijem sa vody z vodovodu ,zase otvorim a zase tma nic neni tak zavrem a potom este do tretice
vzdy ked som hladna pridem pozriet konstatujem ze tak nic nieje a zavrem. o 5 minut alebo viac pridem zase a zase.. viem ze tam nic nieje ale aj tak ju zakazdym otvaram
a pred chladnickov stoji ujo perun, hovori si, no co si dame ujo perun fajne pod zub, to je aj tak jedno vsetko ide , aj tak na hovno, otvorim chladnicku , kukam kukam, zavriem ju aj tak tam nic nieje
@edisek No ja sa ti ani nezasýtim, ale som aj tak príliš lenivá niečo s tým spraviť... ale dnes napríklad som sa prekonala a práve požívam hrozno!!! S tým nie je veľa roboty
Moja mama mi vždy vravím, že do chladničky pozerám viac ako na televízor. Neviem prečo, väčšinou tam nič zaujímavé nie je a keď je, tak dlho neostane.. =P
to je hrozný zlozvyk jednu dobu sme mali priehľadnú chladničku teda mala sklenené dvere a bolo to to isté musel som ich otvoriť aj keď bolo do nej vidieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
A aj vy poznáte to prekvapenie keď tam niečo nájdete ?
Som hladná - otvorím chladničku - je tam kopa potenciálneho pokrmu, ak pohnem závitmi - zavriem ju - otvorím komoru - tam ešte väčšie množstvo potenciálneho pokrmu - zavriem ju a som ďalej hladná
Či už do takého veľkého extrému to neženiete, drahí Birdzáci?