Aj vy ste dostali rozvrh s ktorého sa vám tri krát pretočili oči? :D
ja osobne som dostal na pondelok a piatok 8hodín .... a v utorok 3 hodiny NJ po sebe a hneď po nich hodina AJ ... predmety ktoré som ani nepočul ... a jeden týžden 2 a druhý týžden 3 dni praxe ... nie ako minulý rok týždeň škola týžden prax
ja som spokojna...pondelok len 4hodky, utorok, streda 6, akurat stvrtkom to posrali kedy dali 8...a piatok 7, z toho posledne 2telesna kde pripravujeme program na stuzkovu
zvykneš si mne nejak extranevadí...aj keď minulý rok bol lepší...mne vadí skôr to že namiesto 15minutovej obednej prestávke ktorá bohato stačila dali pol hodinovú...čiže prídem domov o hodinu neskôr...+ budem zrejme čakať na bus
No, najskôr to vyzeralo hrôzostrašne (čo vyzerá i teraz), ale skúšam sa na to pozerať z tej lepšej stránky.
Z druhákov máme najlepší rozvrh, lebo máme do týždňa len trikrát sedem hodín (ostatní majú 77776), v stredu, dokonca, jeden týždeň 5 a druhý 7 a tak sa to strieda (lebo máme dvojhodinovku labákov) a ako jediní (!) druháci nemáme na koko* delenie predmetov v štýle - polovica má hodinu a druhá má voľno...
A tiež sú za deň len dva predmety, na ktoré sa treba učiť - matiku, slovinu, anglinu, telesnú, umk, pxv, etickú a informu nepovažujem za predmety, na ktoré sa treba učiť
no, dajme tomu, ale len keď som sa naň pozrela ako na celok po prvýkrát. Robila som ho totiž sama. Ale potom som si "vygumovala" prednášky, na kt. nebudem chodiť a mám celkom fajn
prvykrat hej, ale teraz uz zistujem, ze to take zle nie je 7 hodin mame len v pondelok, utorok (kazdy druhy tyzden len 5) a v piatok (ale telesnu mame nultu a som oslobodena, takze mam 6 akurat, co ma stve je to, ze v pondelok mame 3 biologie iduce za sebou (mam rada biolu, ale toto je uz aj na mna privela a v utorok mame 3 chemie :/
prvykrat som skoro skolabovala ,ale teraz sa mi to uz tiez zda v pohode ...len trosku ma stve ,ze mam dvakrat do tyzdna 8 hodin a hned po tychto dnoch idu tazke dni na pripravu ,netusim ako to stihnem ......
Ja to ešte nemám isté, väčšinu predmetov mám podvečer a v piatok, takže pevne verím, že sa s vyučujúcimi dohodneme, a presunie sa to na rozumnejší čas...
hmm ani nevravte kazdy den jazyk niekedy aj dva kazdu chvilu daka somarina a kazdy den okrem piatka na nultu o 7 to je zly sen a este k tomu aj tie hnusne seminare ako keby som uz teraz nemala dost ucenia
moj rozvrh je krasny, a najlepsie na nom je to ze som si ho mohla z casti upravit podla seba, a predmety mam len tie ktore chcem, takze ja si urcite nestazujem ♥♥
To si píš,že áno... 7,7,5,7,7 ...sa mi zdá,že ešte nejaké voľné,ale tých je minimum...a ešte máme pondelok aj utorok prvú hodinu telesnú a máme za sebou matiku a fyziku
tri krát?! mne sa ešte točia teraz... Domov prídem takmer každý deň okolo tretej, nebudem mať ani čas ísť na comp len sa furt drtiť až kým mi nehrabne...
..kazdy den sa delime na milion skupin a mame fyziku a chemiu s profkou, ktora je jednym slovom jebnuta, ale inak ok..len nam zmenili slovencinarku, zase..
kebi len trikrat......ved ma skoro porazilo,,ale nastdtie je len na niejaki cas.....astastie o tyzden uz msme stáli..dufam ze niejaki normalny.. DDDDDDDDDDDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
čož je oproti nášmu skvelému vlaňajšiemu fakt na prd -.- Plus cca hodina a pol domov cesta...-.-
pondelok projekt cely den a triednicka
utorok testy Aj Nj Sjl + vystava andyho warhola
streda projekt cely den
stvrtok branne ci .. pockaj ne ucelove cvicenie ci co to je
a v piatok tiez len projekt DD
Z druhákov máme najlepší rozvrh, lebo máme do týždňa len trikrát sedem hodín (ostatní majú 77776), v stredu, dokonca, jeden týždeň 5 a druhý 7 a tak sa to strieda (lebo máme dvojhodinovku labákov) a ako jediní (!) druháci nemáme na koko* delenie predmetov v štýle - polovica má hodinu a druhá má voľno...
A tiež sú za deň len dva predmety, na ktoré sa treba učiť - matiku, slovinu, anglinu, telesnú, umk, pxv, etickú a informu nepovažujem za predmety, na ktoré sa treba učiť
MNE SA JEŽIA CHLPY Z AISU!!!!!!!!!!! AKO SI TO MÁM ZAPÍSAŤ?!
ale je pravda, že to mám aj preto, lebo som oslobodená z telesnej, takže na ňu nemusím chodiť
ale ked budeme mat rozvrh napevno tak to bude horsie
utorok 7- ťažký deň
streda- 5 do školy až na druhú hodinu
štvrtok-7/8 nultá informa niekedy 8.triednicka
piatok- 5 oddychovka
Utorok: si nepamätám
Streda: 19:10
Štvrtok: 18:20
Piatok:12:15
Btw tu je moj terajsi rozvrh:
@tommyhot veru, ja som tiež min, rok mávala 2x do týždňa 9
utorok: začínam o 9:45, končím 11:20 ..čiže mám len 2 hodiny
streda: nultá + mám 5 hodín..potom 2 hodiny voľno a seminár 8. a 9. hodinu
štvrtok: začínam opäť s nultou, končím 2. hodinou..potom 5 hodín voľno a seminár 8. a 9. hodina
piatok mám 6 hodín ale aj s nultou..a k tomu mám 3. hodinu voľnú
.. úplne som šťastná, že mám zas nulté..a taký ementál v rozvrhu
v stredu je prax
ja som zvyknuty bol na krutost 9hodinoviek ble
teraz na new skole tiez ah.. 3x cca od 9 rano do 19 vecera..
@mielikki ved fajny rozvrh mas! malo hodin
peace!