@elys mne sa zda ze sa nedockame vobec ale aj tak tu je na kkt pocasie cely rok pride teplo a za nejake 2 tyzdne zas zacne prsat , burky budu , fukat vietor zacne atď. nikdy tu neni dobre preco som sa ja nenarodil v nejakej teplej krajine dpc
@torpedo08 zabudni a zvykaj si, slabne arkticka cirkulacia, severoatlanticka cirkulacia, v sept 2012 bolo historicke minimum arktickeho zaladnenia = sladka voda do oceanu, ta staca az zastavuje golfsky prud = zima zima zima zima zima, je celkom realne ze pomaly zacina nova doba ladova
Milujem zimu a chcem jej ešte viac. :p Mne by nevadilo mať zimu ešte pár mesiacov mne vadia tie kecy všetkých naokolo, že boooože stále zima.. minulý rok bolo 90 dní nad 30 stupňov čo je peklo keď si na to spomeniem.. nech je teda 90 dní zimy ale riadnej.. aspoň tak pod -10.. potom si budú kvit..
@zrkadlovka Prečo by som nebola? Prečo to ľudia proste nedokážu pochopiť? Tak ako vy máte radi teplo a už chcete leto, tak si ja zase budem stáť za zimou. Hotovo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@rothschild ani ja ale to je ciel ludi ako podobnych ako mas ty nick tak je to divne
@motyylia a naco sme si mali zvyknut sak toto je prvy rok co je takto
Ak to myslíš vážne tak sa pripájam.
@bettsy !
tepla je vždy viac.. takze snad si to nemyslela vazne