@bloodypunk No ja som takú založil k prezidentským voľbám prvý krát a vzhľadom na to že včera večer skončili najdôležitejšie predvolebné debaty tak to má dnes celkom zmysel.
@james144 nepovedala by som, že je to tu anonymné. Si myslím že to je každého uplne súkromná vec. Navyše, aký zmysel má pre teba táto anketa, čo ti prinesie..?
nikto nepovedal co treba urobit. 1. Odist z EU ked sa este da
2. podporovat polnohospodarstvo (BATA štyl)
3. Vlastné meny,
4. peniaze by sa tocili na slovensku, neodchadzali by prec
Ale ta volte si prochadzku. Inak on povedal ze treba inych politikov, ze system (teda zakony ) netreba nove. Kebyze system bol dobry, potom by sa neokradalo.
Uz som z toho fakt unaveny, keby volby boli dnes tak by mali smolu nikde by som nesiel. A v sobotu no vtedy dospavam tyzden plus kym si upracem izbu, naucim sa, pojdem do prirody atd. Ak stihnem mozno pojdem odvolit a nepotesim vas hodim bud prazdnu obalku alebo dam hlas niekomu kto ma velmi malu sancu. :tralala:
Najväčší blud je ako niekto vymýšla odísť z EÚ, a kecá blbiny o nutnosti domáceho poľnohospodárstva a "aby zisky neodchádzali do zahraničia".
Chápete, že 86% HDP je vývoz zo Slovenska? My sme exportná ekonomika, 86% toho čo sa u nás vyrobí sa predáva v zahraničí. Alebo inak, ak by sme zavreli trhy a "zabránili úniku ziskom do zahraničia", tak by teoreticky mohlo zmiznúť 86% HDP... to by bola hrôza
Podľa mňa je z tých prieskumov jasné, kto tam pôjde. Že by tie prieskumy boli konzistentne až tak nepresné, alebo vplyv posledných dní taký markantný, tomu naozaj neverím.
@tunidlo Ono ale ide hlavne o rozhodnutých ľudí. Tí Kiskovi boli najmenej rozhodnutý(a má ja veľa nevoličov) a ten záver kampane nezvládol a je iné povedať koho budeme voliť keď sa nás na to spýtajú anketári a skutočne vstať a ísť k urne. Teda podľa prieskumov by mala byť účasť nad 70% ale reálna podľa mňa bude tak 50%. A myslím že jeho sa to dotkne najviac. Myslím že ten rozdiel nakoniec nebude až taký veľký ako vychádzal v prieskumoch a že sa tam skutočne môže dostať Procházka.
@baggy teraz ze ma niekto titul tak co? som pocul, co vypraval a uplne si protireci . chce schvalit ten pridrbany zakon o rodine a ohana sa sloganmi, ze bude chranit prava obcanov. nvm, podla mna zakon o rodine sluzi prave na okresanie prav homosexualov. ci oni nie su obcania? a naslo by sa viac takychto veci
@antifunebracka Sranda jedny mu vyčítajú že podporuje ochranu rodiny a druhý že podporuje registrované partnerstvá. Stačilo ho poriadne počúvať a je jasné ako myslí jedno aj druhé.
@tunidlo Hej ale ja som hovoril že u Kisku sa prieskumy budú mýliť a dostane menej a práve u neho to vyšlo veľmi presne. Ale áno tie prieskumy celkovo nesedeli. Procházka sa takmer dotiahol na Kisku čo je vidieť aj v tejto ankete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Škoda že som tam tú možnosť nedal určite by vyhrala
Sme na anonymnom portáli tak načo tajnosti Čisto zo zvedavosti.
2. podporovat polnohospodarstvo (BATA štyl)
3. Vlastné meny,
4. peniaze by sa tocili na slovensku, neodchadzali by prec
Ale ta volte si prochadzku. Inak on povedal ze treba inych politikov, ze system (teda zakony ) netreba nove. Kebyze system bol dobry, potom by sa neokradalo.
Neviem kde zijem?
Chápete, že 86% HDP je vývoz zo Slovenska? My sme exportná ekonomika, 86% toho čo sa u nás vyrobí sa predáva v zahraničí. Alebo inak, ak by sme zavreli trhy a "zabránili úniku ziskom do zahraničia", tak by teoreticky mohlo zmiznúť 86% HDP... to by bola hrôza
mas jednoznacne uzasny odhad ludi ! respektovany ustavny pravnik, ktory ma doktorsky titul z Yale law school, bude urcite lama
Z pred pár dní, by mal Kiska 34% a v tejto tesne pred má už len 17%. Som veľmi zvedavý kto pôjde do druhého kola.
Nie je?
Ja som ho chcel voliť práve preto, že je lama
Podľa mňa je z tých prieskumov jasné, kto tam pôjde. Že by tie prieskumy boli konzistentne až tak nepresné, alebo vplyv posledných dní taký markantný, tomu naozaj neverím.
@baggy
No ok, ak tam nikto z nich nie je lama, tak môžem dať hlas aspoň elfovi!
@37 @tunidlo Vo výsledku si mal pravdu
Práveže som sem chcel prísť napísať, že si ju mal skôr ty, keďže k výsledkom väčšiny prieskumov sa to ani neblížilo a bolo to pomerne tesné