@fxx ..ja som napríklad nechcela ísť na gympel lebo bolo jasné,že po ňom by som mala ísť na výšku...a VĎAKA rodičom,ktorí ma usmernili...som na gympli.O chvíľu vysoká a vôbec neľutujem NEODIŠLA BY SOM!
@mirkush to je zase iné,keď ťa rodičia len usmernia,ale narážal som na takých,ktorým rodičia vyberajú školu,a rodič im prikazuje že na aku školu pojde,ako sa bude učiť,čo sa bude učiť,a pod...
Studium by som nikdy nezavesil na kliniec, viac menej uz ma raz rodinne okolnosti donutili ist pracovat a dat si rok odklad.
Teraz ked sme z tych sraciek konecne vonku jeden taky rok by som este uvital, lebo vtedy som si nemohol zarobit na veci, ktore potrebujem.
A su veci ktore potrebujem a nie preto, ze by som potreboval mat vsetko hned , ale preto, ze ich proste potrebujem su prilis osobne, aby som sa o nich niekomu zveril a mama mi ich dat nemoze.
To rapidne znizuje kvalitu mojho zivota a vytvara bremeno ktore ma stve kazdy den a vyriesit ich mi brani to, ze chodim do skoly.
Takze uz len nejak zmaturovat a na VS urcite pojdem, lenze najprv si musim vyriesit zakladne zivotne zalezitosti s ktorymi sa jednoducho neda pokracovat dalej.
Momentalne ale musim povedat ano. Najracej by som sa na to skolu vykaslal a isiel hoci aj opat za beziaci pas a behom niekolkych mesiacov vyriesil tie blbe problemy s ktorymi sa defakto vacsina ludi nepotika. Nebudem konkretizovat ale toto mozem povedat s cistym svedomim.
nemam rada chodenie do skoly.. ale aj tak vzdy,ked mi vychadza 3ka,tak spravim vsetko preto,aby som mala aspon 2.. naucim sa minimalne tak,aby som nedala pisomku na 5.. aj ked flakam,tak viem,ze skola vela znamena a zase pokazit si zivot len preto,ze som bola leniva..to zas nie..ale ani pretrhnut sa kvoli cistym jednotkam sa mi ktovieako nechce
no veru niekedy si vravim ze fakt by som sa najradsej zobudila a sekla s tym...ale ved dokelu ked uz som tam kde som...vytrvame...uvidime pokade to este pojde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale išel by som na vysokoškolské
neukončila...
Skôr by som uvítal aby sa rodičia trochu viac dištancovali od môjho štúdia.
ale vrelé city k nej neprechovávam.
Teraz ked sme z tych sraciek konecne vonku jeden taky rok by som este uvital, lebo vtedy som si nemohol zarobit na veci, ktore potrebujem.
A su veci ktore potrebujem a nie preto, ze by som potreboval mat vsetko hned , ale preto, ze ich proste potrebujem su prilis osobne, aby som sa o nich niekomu zveril a mama mi ich dat nemoze.
To rapidne znizuje kvalitu mojho zivota a vytvara bremeno ktore ma stve kazdy den a vyriesit ich mi brani to, ze chodim do skoly.
Takze uz len nejak zmaturovat a na VS urcite pojdem, lenze najprv si musim vyriesit zakladne zivotne zalezitosti s ktorymi sa jednoducho neda pokracovat dalej.
Momentalne ale musim povedat ano. Najracej by som sa na to skolu vykaslal a isiel hoci aj opat za beziaci pas a behom niekolkych mesiacov vyriesil tie blbe problemy s ktorymi sa defakto vacsina ludi nepotika. Nebudem konkretizovat ale toto mozem povedat s cistym svedomim.
A nie je nič nad školácky život.
@11 To vraví ten čo prepadá z dvoch predmetov ?