vsade v zahranici niesi nic iba spina, odpad, lacna pracovna sila a navyse pojebany imigrant (v UK fucking posish)!!! dakujem ale takyto zivot fakt nemusim... aby som musel niekde prezivat aby mi ludia nadavali...
ano suhlasim.. mozno ma niekto opacnu skusenost lebo natrafil na normalnych ludi ale ja otroka pre zahranicie robit nebudem... ved si len zoberte ako sa spravaju niektori zamestnavatelia ktori sem prisli ako investori ku svojim zamestnancom... doslova z nas robia otrokov... preto ostanem na slovensku
@plarika ťažké? Ani nie. Do takého USA potrebuješ víza, vybavovačky, pasy... Naproti do Nemecka vytiahneš občianku, nasadneš na prvý Bus/Stop, keď vieš reč tak si niečo nájdeš.
@matus33 keď som chcela ísť do zahraničia tak trosku bol s tým nemeckom problém.. mne to bolo povedané tak, že ak hocijaký Nemec by bol ochotný robiť danú prácu tak vezmú jeho a nie teba. + ja som chcela ísť s chalanom a to je vraj ešte komplikovanejšie.. čo boli miesta tak každé na inej strane Nemecka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ano suhlasim.. mozno ma niekto opacnu skusenost lebo natrafil na normalnych ludi ale ja otroka pre zahranicie robit nebudem... ved si len zoberte ako sa spravaju niektori zamestnavatelia ktori sem prisli ako investori ku svojim zamestnancom... doslova z nas robia otrokov... preto ostanem na slovensku