Ak by si vyhral/a 1 000 000 €, čo by si si kúpil/a?
Ja by som sa odsťahovala do Bratislavy, kúpila by som si tam byt, blízko Bratislavy by som si dala postaviť dom, kúpila by som si auto a vzala rodičov na nejakú nechutne drahú dovolenku. A ostatok peňazí by som dlhodobejčie investovala...
čo by ma prvé napadlo, asi nejaký drink hneď potom, a potom neviem no určite nie to čo by som chcel teraz, lebo v takej situácii človek nepremýšľa a rýchlo ide utrácať, teda aspoň ja by som sa tak asi zachoval
prvé čo by som si kúpila by bol nový board s vezkoma nové boty..lebo to sa aj tak chystám tento rok kupovať potom asi auto keďže vodičak si idme roboť.. hmma zvyšok dala na dáky fajnový účet do banky kde bude pekný úrok
v prvom rade by som to dal na ucet s nejakym obstojnym urokom, a zil s urokov a za nejake drobne by som kupil peknu gitaru aj s kombom, a este par haraburd ako napr nafukovacie kreslo alebo tak
dom a taketo veci a zvysok rozratal tak aby mi to vystacilo do konca zivota...aj bratovi a rodicom ak by sa podarilo...proste tak ze nemusim robit a mam peniaze do smrti
Odlozil by som si ich pre pripad ze v buducnosti nebudem mat peniaze... a ked budem starsi, investoval by som ich niekde kde sa mi znasobia a budu zarabat
Mno...vyplatila by som našim hypotéku,dokončila rekonštrukciu domu, prerobila si kompletne izbu, dala by som Wifi(hnusné káble -.-) kúpila otcovi poriadne auto, šla niekam na dovolenku s frajeroma na pár dní, trošku šla nakupovať a zvyšok by som si nechala na horšie časy (nejaká polka z toho melónu by mi mala ešte ostať )
Velký barák, tam dáke slúžky (predsa nebudem upratovať ja ) s velkou zahradou de by bol aj bazén a tak, krásna skalka by tam bola ♥ potom autíčko. Nové veci (oblečenie a tak ♥ ) potom hmm knihy. Ó a aby som nezabudla ten barák bude v Londíne kde budem bývať *_* a potom by som si zaplatila dáku dobrú školu, ostatné peniaze by som pomaličky míňala (ako na stravu, byt a tak, šak by som žila sama) a potom by som si zarábala už svoje. Aaaach aká krásna predstava už mi k nej chýba len taký malí detajl a to je 1 000 000 €
@djmatiass presne tak . ale keby že je keby a ja mám tie peniaze . časť by som venovala . A ostatok ? Odsťahovala by som sa do Prahy . A tam začala niečo so sebou .
Zohnala by som si vlastný byt, spravila autoškolu, kúpila si auto, šla na dovolenku do Paríža, Londýna a Tokia a ak by mi náhodou dačo ostalo, tak by som to minula na oblečenie Because we are living in a material world and I"m a material girl... xD
kúpila bvy som si útulný domček poblíž BA, mame domek, koňa handry a potom ak by ma tu nič nedržali by som šla precestovať kus sveta ....a nakonieč by som sa usadila bud v nemecku, VB, finsku ale asi najradšej vo švajčiarsku....šak švajčiarske dôchodky nie?
185 974.3 by som odviedol statu ako dan z vyhry (nezdanitelnu polozky by som si samozrejme nechal), za 600 000 by som kupil rozne nehnutelnosti, jednu z nich by som pouzival pre vlastne ucely, ostatne by som prenajimal.. 100 000 by som dal mame, 100 000 babke s dedom, kedze vdaka nim som studoval v juznej afrike a tych zvysnych 14025.7 by som vlozil do banky.. asi 10 000 z toho na terminovany vklad a tie zvysne 4 tisicky na zivot.
Nádherný veľký dom, doň samozrejme ten najluxusnejší nábytok, potom by som najala dve slúžky, kúpila si Ferrari. Zvyšok by bol na knihy, nejaký nový super NB, stolový PC, ostatnú elektroniku a na jedlo. Ak by mi to, samozrejme stačilo. A delí ma od toho iba...1 000 000 eur
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
5000eur mi staci na jednosmernu letenku do USA a na par mesiacov ubytovania.
Nakupila kopu topánok, handier a iných vecí
A ostatok dala fotrovcom nech s tým niečo robia
Za zvyšok by som cestovala. (Vzhľadom na sumu zrejme len z obchoďáku domov.)
Prečo sa každý chce sťahovať do veľkých miest? Ja by som ostal tam kde som od narodenia.
No dobre a tých zvyšných 80% peňazí by som si ušetrila na vysokú a byt