Ak by ste mali bar/krčmu, aké pivo by ste tam čapovali ?
Najnovšie sa mi dostala ponuka od Urpineru, ale my tu na východe veľmi Urpiner nepoznáme, tada aspoň čo som sa pýtala v okolí . A Budvar je momentálne asi tá najväčšia istota , no okrem Budvaru potrebujem ešte jeden druh .
Urpiner mozem vrelo odporucit to je jedno z mala pocitvych piv, co sa u nas vyrabaju... a co tak spravit nejaku skusku toho urpinera? ci to ludia budu pit?
a navyse mozes podporit Slovensko kupou Urpinera, kedze ide o firmu, ktoru postavili na nohy Slovaci ktorych planom je, aby to aj Slovenskym pivom ostalo
@interrupcio tiež som nad tým uvažovala. Chutnala som Urpiner a je to celkom dobré pivo , nie je ani veľmi sladké ani horké . Len som možno zaujatá "pretože Budvar "
Náhodou, pri premyslenej marketingovej stratégii by to mohlo fungovať.
V pravidelných intervaloch by návštevníci dostávali polliter pandúra nealko zdarma, pričom následne im budú ponúknuté rôzne tekutiny odstraňujúce pachuť, samozrejme za ceny adekvátne tejto službe obrovského významu.
mohlo by. lenže tipujem, že množstvo hostí by ním zapíjalo tvrdé a našli by sa takí, čo by si povedali, že najlepšou tekutinou na odstránenie pachuti bude krv z barmanovej hlavy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
veľa ľudí tam zanačili pilsner urquell
aspoň myslím
A mozno Bernarda, prazdroj a potom nieco z mensich a lokalnych pivovarov.
heineken, guinness, coronu extra a stellu artois
a ceny dve eura a viac za 0,5
nech mi tam nechodia vozralove
» www.pivobrana.sk/aktualne/2013/m...
Z takých, čo celkom chutia mne napr. leffe, stella alebo hoegaarden.
Ale ja nepijem pivo Takže to je skôr otázka na môjho muža Ale viem, aké by som mala víno
tak čo mám skúsenosti isto nie skurvený Corgoň ! to je tá najväčšia chcanka na svete
a najskôr asi Plzeň , Gambrinus a Krušovice
takže asi ten Bakalář čapovaný, lebo je 10, 12, medové 14 svetlé a 12 polotmavé ........filip
nebolo písané, ako priviezť krčmu na mizinu
Bakalara asi polotmaveho aj tmaveho, nom-nomky najviac
Náhodou, pri premyslenej marketingovej stratégii by to mohlo fungovať.
V pravidelných intervaloch by návštevníci dostávali polliter pandúra nealko zdarma, pričom následne im budú ponúknuté rôzne tekutiny odstraňujúce pachuť, samozrejme za ceny adekvátne tejto službe obrovského významu.
mohlo by. lenže tipujem, že množstvo hostí by ním zapíjalo tvrdé a našli by sa takí, čo by si povedali, že najlepšou tekutinou na odstránenie pachuti bude krv z barmanovej hlavy.