@night ani nie pretože nemusí ísť o také krajiny aké si vymenoval ale aj úplne v pohode len by ti jednoducho nevyhovovala klíma že je tam príliš teplo a ty máš rád zimu a podobne napríklad ak by si mal možnosť ísť do nejakej teplej krajiny lebo tam máš rodinu alebo známych a vedel by si sa tam jednoducho ubytovať aj by ti pomohli ale ty nemáš rád teplo tak by si tam nechcel ísť ....tak som to myslela.
no keďže som tu zadarmo vyštudovala základnú a strednú školu, tak mám isté povinnosti k tejto krajine... zatiaľ nie, niečo treba splatiť... a potom samozrejme hej. Rodina vlastné časť medzinárodnej spoločnosti, tak asi zmením sídlo, ľudia v tejto krajine sa mi vôbec nepáčia, aj keď je tu pekne.
Takže milí vysokoškoláci, najprv splaťte dlhy voči tomuto štátu a až potom odíďte. A robiť sa dá všetko, nie len sa hrať na inteligentov
@6 a prečo by som mal akože niečo splácať štátu, ktorí riadia kokoti ?
Veď v tomto banánistane ľudia nedostávajú za svoje odvedené dane a odvody ani základné služby. 60% výpalné štátu zo svojich prijimov vôbec nie je málo, ale to je tak keď sa trištvrte rozpočtu rozkradne a ten zvyšok sa pošle španielom a grékom lebo euroval.
mladez neodchadzajte z nasej krajiny..bojujte proti vlade,zachovavajte tradicie,nenicte krajinu,propagujte nas narod v dobrom,zabrante tomu aby sa z nasej krajiny nestala ciganska alebo nebodaj madarska republika..je to na vas..
@leginacka No to určite mu budem niečo splácať,keď tento štát je tak rozkradnutý,že to ani nie je možn. A za rovnakú prácu dostane v BA niekto 700eur a na východe 300. A že debili na vrchole tvrdia,že z minimálnej mzdy sa dá vyžiť... A že tu potraviny stoja skoro rovnako,ako v Rakusku,akurát pozrime sa na ich platy...
Ja mám Slovensko rada,je to krásna krajina,ale tí ľudia a tí kkti,čo to tu riadia... Nie,ja nechcem živoriť...
@wicki vieš čo, tu je ešte stále luxus... je tu jasné že skupina ktorá hladuje, ale tak v dnešnej dobe sa žije príliš luxusne. každý musí mať všetko... a veď povedz, koľko vecí máš, ktoré nepotrebuješ nutne k životu?... stačí si len pozrieť obchody, pôžičky sa berú, nikto tu nešetrí a len berie
jasné... s riadením je to problém, každý tu kradne, mňa viac štve, že si tu živíme istú skupinku ľudí... ale tak nie som rasistka
keby sme ich využili na prácu, ktorú by sme my riadili, tak nie je problém, ale tým že sami berieme tie najpodradnejšie práce to celé kazíme
@leginacka Mam pocit že začínaš silné filozofie do ktorých sa málokto ochotne zapojí a rovnako ty sama sa v nich môžeš zamotať...asi by som sa na to vykašlal
@zajkousko Slovensko je krasne, ale bolo by krajsie a lepsie bez niektorych prijebanych ludi. Zivot tu je tazky, mame neschopnych ludi vo vlade, ktori Slovensku skor skodia ako pomahaju...
ked vystudujem, tak rozmyslam nad nejakym peknym domcekom v kitsee. mam blizko do bratislavy a pracovat by som chcela najlepsie vo viedni a ked sa nepodari, tak niekde blizko..
ale normalne by som potom posielala aj 50e mesacne do statnej pokladnice, kebyze viem, ze tie peniaze nikto neukradne :/ na slovensko ani nikdy rozhodne nechcem zabudnut a chcem sa sem stale vracat
žije sa tu ťažko, lebo tu vládnu peniaze, prvé su peniaze, potom peniaze a na konci znova peniaze ....
zo života ľudí sa vytratila základná ľudská vlastvosť s ktorou by boli šťastní a tou je láska, láska, ktorá zbúra všetko zlé v našich životoch, aké by to bolo krásne, keby sa ľudia na seba usmievali, pomáhali si, radovali sa z každej maličkosti, zabudli na nenávisť, sebectvo, pokritectvo, radovali z každej práce, z každého okamihu života....
prešiel som veľa krajín a ver tomu, všade som sa cítil ako cudzí, tak na mňa aj pozerali, nebol som "ich" a keď som prišiel na Slovensko domov, bol som doma a cítil som, že sem patrím, bol som spokojny na svojom mieste a tie oči na mňa nehladeli....
závidime ako sa inde žije, že sa maju lepšie, sú veselší, nie je to práve preto, že poznaju lásku.......
... nechcem znieť ako komunista alebo staré babičky na dôchodku, ale vtedy mali ľudia naozaj možnosť zadarmo sa vzdelávať, každý mal zamestnanie a zabezpečené základné životné potreby ... aj keď na druhú stranu , silná propaganda, dezinformovanie a celkovo ,,policajný štát" ... všetko má svoje výhody aj nevýhody, ale myslím, že vždy by sa to dalo spraviť lepšie, ak by vo vláde sedeli ľudia, čo sa naozaj rozumejú tomu, čo robia ...
Neviem, keď som bola v Írsku bolo to tam všetko úplne inak...každý mal veľký dom a množstvo ľudí svoju farmičku sú tam krásne piesočnaté pláže, ale oceán nie je až taký teplý...bezdomovcov som nestretla.....ja by som rada bývala na Slovensku, tu sa cítim doma...ale možno by som rada strávila napríklad celé leto niekde v zahraničí a pod...
@imoceans to je problem tuctovych priemernych ludi ako ty ...ked treba trochu pouvazovat ta sa nato treba vykaslat ...hanba ludom ako ty ....slecna pise velmi dobre
@imoceans neviem kedy som nadaval a neviem kedy som povedal ze nadavas ty .... si tuctovy pako ktory sa nevie zamysliet nad nazorom inych tak ako vsetci priemierni ludia a to je smutne ze je vas tolko ... nehenevam sa na teba len je to smutne ze si este myslis ze mas pravdu
@n0win0u teba mi je tak luto ze si ani nevies predstavit si skaredy vlasaty zakoplexovany debil ktory si mysli ze jeho jedina deviza je humor a pritom si trapny, je mi ta luto .... pozdravujem do nejakych topolcian
S velkou radosotou by som sa odstahoval! Mame tu sice peknu prirodu (ale to maju aj inde vo svete, a je aj ovela krajsia), ale vacsina ludi sa tu sprava ako najvacsi kkti - kazdy riesi peniaze, druhych ludi, vsetci sa musia porovnavat, pretvarovat a hrat sa na neviem koho, a mladu generaciu vychovanu na americkych srackach a dnesnych "reality show" uz radsej ani neriesim. Ako raz opisal Slovakov byvaly britsky konzul(alebo ambasador): Ak krava suseda v Anglicku doji viac mileka, tak sa snazi kazdy pracovat na svojej krave, aby mal co najviac mlieka (proste sa zlepsovat), kym Slovak si praje, aby susedova krava zdochla....presne vystihol myslenie 99% Slovakov, takze chcem ist prec hlavne kvoli ludom.
vsetci sa len chcu predrat do zahranicia, chapem to, kedze na slovensku nieje praca pre mladych, ale nadobro? to pisu asi len ti, co na slovensku nemaju vela priatelov, potom by ste rozmyslali inak....
a to ze tu to je na kkt male platy atď. je sice pravda ale tak su na tom o vela horsie niektore krajiny a my bohuzial patrime do kategorie takych krajin
Mozte odist do cudzinci ale to tam stale budete..CUDZINCI. Vzdy sa na vas bude vela ludi pozerat ako na pristahovalca, mozno az menejcenneho oproti rodenym v danej krajine.
@imoceans zatprknuty hipisak ktory si mysli ze je najlepsi na svete s hnizdom na hlave a nie velmi pekny trapny humorista ...ste minimalne smutna dvojica ...... pochopis neskor o com dievca rozpravalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Takže milí vysokoškoláci, najprv splaťte dlhy voči tomuto štátu a až potom odíďte. A robiť sa dá všetko, nie len sa hrať na inteligentov
Veď v tomto banánistane ľudia nedostávajú za svoje odvedené dane a odvody ani základné služby. 60% výpalné štátu zo svojich prijimov vôbec nie je málo, ale to je tak keď sa trištvrte rozpočtu rozkradne a ten zvyšok sa pošle španielom a grékom lebo euroval.
Ja mám Slovensko rada,je to krásna krajina,ale tí ľudia a tí kkti,čo to tu riadia... Nie,ja nechcem živoriť...
Mimochodom dlhy štátu splácam každý mesiac a čo je epickejšie, splácam dlhy ktor ani NIE sú moje .
So fuck off Slovakia
jasné... s riadením je to problém, každý tu kradne, mňa viac štve, že si tu živíme istú skupinku ľudí... ale tak nie som rasistka
keby sme ich využili na prácu, ktorú by sme my riadili, tak nie je problém, ale tým že sami berieme tie najpodradnejšie práce to celé kazíme
filip
Slovensko má niečo do seba a je to rodná zem, ale občas to tu speje do riadneho zadku. Ak je možnosť lepšieho života, prečo nie...
ale normalne by som potom posielala aj 50e mesacne do statnej pokladnice, kebyze viem, ze tie peniaze nikto neukradne :/ na slovensko ani nikdy rozhodne nechcem zabudnut a chcem sa sem stale vracat
odišla by som, iba keby som už nemohla ísť na žiadne miesto bez toho, aby sa mi vynárali spomienky, ktoré už sa nevrátia
áno máš pravdu Vladko,
žije sa tu ťažko, lebo tu vládnu peniaze, prvé su peniaze, potom peniaze a na konci znova peniaze ....
zo života ľudí sa vytratila základná ľudská vlastvosť s ktorou by boli šťastní a tou je láska, láska, ktorá zbúra všetko zlé v našich životoch, aké by to bolo krásne, keby sa ľudia na seba usmievali, pomáhali si, radovali sa z každej maličkosti, zabudli na nenávisť, sebectvo, pokritectvo, radovali z každej práce, z každého okamihu života....
prešiel som veľa krajín a ver tomu, všade som sa cítil ako cudzí, tak na mňa aj pozerali, nebol som "ich" a keď som prišiel na Slovensko domov, bol som doma a cítil som, že sem patrím, bol som spokojny na svojom mieste a tie oči na mňa nehladeli....
závidime ako sa inde žije, že sa maju lepšie, sú veselší, nie je to práve preto, že poznaju lásku.......
filipk
... nechcem znieť ako komunista alebo staré babičky na dôchodku, ale vtedy mali ľudia naozaj možnosť zadarmo sa vzdelávať, každý mal zamestnanie a zabezpečené základné životné potreby ... aj keď na druhú stranu , silná propaganda, dezinformovanie a celkovo ,,policajný štát" ... všetko má svoje výhody aj nevýhody, ale myslím, že vždy by sa to dalo spraviť lepšie, ak by vo vláde sedeli ľudia, čo sa naozaj rozumejú tomu, čo robia ...
Ty čo tu dávaš , jediný kto tu nadáva si ty....
Mimochodom studujem cely zivot, do krcmy nechodim a hrdosti mam dost na to, aby som sa s exotmi ako ty vôbec bavil (preto tie .gif)
...ked chcem niekomu nieco odkazat na fore, tak ho oznacim...
@32 ?
kral
ty nic nevies, si priemerny, sa tu hras na inteligenta a zijes zadarmo pome prec on nech splati teda co potrebuje este xD
@tromtodon gratulujem ti, svojimi pár príspevkami si práve vyplnil svoju vlastnú Birdz Declaration of Stupidity
pravdupovediac myslel som ze bude este cervensi