urcite ziaden sport na vyssej urovni,teda ziadne sutaze,normlaka rekreacia.
Nechem abz mal zabite detstvo a mladost dakymi treningami a nemal cas na kamaratov.
Tie bojove sporty su uzitocne,po meste chodi stale viac a voac debilov,co si potrebuju dokazovat aki su silni a kingoia,takymto hajzlom sa treba vzopriet.
Inak cisto obrana ,ziadne utoky.
Nech si vybere.
A on keď bude starší to sám zistí.
V živote som nešportoval a na staré kolená som začal hrať florbal, basket a tento rok sa učím korčulovať.
podla mna by si mal vybrat sam .. lebo mam plno kamosov co ich matky nutili chodit na futbal basket a pod a robili to hlavne preto aby nezacali fajcit a pod .. a prave preto ze ich nutili tam chodit nechceli ani nechodili a zacali fajcit chlastat a pod..
Bojove sporty aspon bude mat kondicku, keby daco bude sa vediet branit, nejaka ta disciplina a kedze by to bolo urcite nejake kung fu alebo cosi podobne tak by sa naucil aj filozofiu... teda ak by ho to bavilo a potom ked bude starsi strelbu lebo ked ja budem mat syna tak to uz nebude na ulic stacit BU ale radsej tasit gun...
no nútiť ho určite nebudem, na tom svet nestojí či niekto vie nejaký šport alebo nie...
ako vyslúžilá volejbalistka by som bola najradšej keby sa rozhodol pre volejbal...
ale aj tak...aj keď raz budem mať bábo, bude to dcéra!!!
Mno ja som za to že keby športovať nechcel tak ho určite nútiť nebudem..ale dobrý je floorball tzv. hokejbal a takisto len čistý hokej to sú športy pre mužov
@small_angel to si napisal kravinu, aby nemal cas na kamaratov, ved pri tom sporte, ktory by vykonaval, tak tam si najde kamaratov predsa ne?
Ja by som svoje decko dal do izby kde by bola hokejka a futbalka a s cim sa bude viac hrat, tak na to ho dam a je mi jedno ci to bude fucik abo hokej, bo oba su dobre sporty
néže ak by... môj syn proste bude chodiť na futbal... som zlý cieľavedomý foter ktorý mu nedá možnosť výberu. zas keby som sa ale dovtedy stal pracháčom tak by som zvažoval aj tie snobské športy
najhoršie je ked rodicia male deti do niecoho nutia.. ved nech ci vyberie.. casto si deti davaju taky sport aky maju jeho kamarati.. alebo tak.. take male decko to sa neda brat moc vazne.. takze co by ho bavilo, ale ratam, ze by bol taky prelietavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Nechem abz mal zabite detstvo a mladost dakymi treningami a nemal cas na kamaratov.
Tie bojove sporty su uzitocne,po meste chodi stale viac a voac debilov,co si potrebuju dokazovat aki su silni a kingoia,takymto hajzlom sa treba vzopriet.
Inak cisto obrana ,ziadne utoky.
Ale tak čiste teoreticky, ak by mal byť po mne tak by sa žiadnemu športu nechcel venovať
A on keď bude starší to sám zistí.
V živote som nešportoval a na staré kolená som začal hrať florbal, basket a tento rok sa učím korčulovať.
ako vyslúžilá volejbalistka by som bola najradšej keby sa rozhodol pre volejbal...
ale aj tak...aj keď raz budem mať bábo, bude to dcéra!!!
Ja by som svoje decko dal do izby kde by bola hokejka a futbalka a s cim sa bude viac hrat, tak na to ho dam a je mi jedno ci to bude fucik abo hokej, bo oba su dobre sporty
radseh nieco na vyvijanie jeho fantazie kreslenie, gitara, klavir.. nieco zmysluplne..
ale mne sa pacia ludove tance