@pubertslatinocelny Myslí to asi nejak tak, že bez následkov pre toho človeka, ktorý by to spravil. Už tu raz bola podobná anketa, niečo také, že či by boli ľudia ochotní zabiť za peniaze a ten výsledok ma totálne šokoval. Trocha dosť sa mi odvtedy zmenil názor na ľudí...
myslím, že zo dve - tri také indivíduá, ktorých by som sa najradšej zbavila by som aj našla... ale neurobila by som to... predsa len aj oni sú ľudia...
@pubertslatinocelny skús dedukovať Ale dobrá poznámka. Z ľudí odpovedajúcich kladne sa nad tým zrejme málokto zamyslel a nedovidel ďalej ako za trestnoprávne dôsledky svojho konania
je viaceo ludi, ktori keby zahadne zmizli z nasho sveta, vobec by som sa nehnevala. Ale ja by som ich nezniesla zo sveta. Skratka to nie je moj styl. Keby som mohla, tak by som ich mucila. brekeke
zo svojho okolia nikoho, ale tak mozno nejakeho psychopata co odsekava detom ruky macetou ano... chcem verit v moznost polepsenia a viem ze nie som boh alebo co aby som taketo kecy mala... ale myslim ze keby to vidim na vlastne oci, tak nevaham ani sekundu
nikto mi už zato asi nestojí...aspoň z tých čo som niekedy poznal tak určite mi to nestojí ani za tú námahu... a zo sveta? neviem, musel by som dlho rozmýšľať
ako samozrejme ze sa najdu ludia ktorych by som najradsej zo sveta zniesol... ale to nema vyznam ani by som sa lepsie necitil... este horsie by som sa citil... a hlavne nerob druhym to co nechces aby oni robili tebe
nie, vlastne mám rada ľudí a vážim si hodnotu života.
možno niekoho fakt nebezpečného, človeka, čo vyvraždil hromadu iných a zabránilo by to jeho ďalšiemu vyčíňaniu, niečo na ten štýl, ale inak pokiaľ ide o mňa - nikdy. nemyslím si že dôvody ako ,,prebrala mi chalana" alebo ,,ohovárali ma" alebo ,,nedali mi skúšku" sú dostatočné trebárs na nenávisť, nie to ešte na siahanie na život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Ale nemohla by som nikoho zniest zo sveta, ani keby som carovat vedela, jednoducho nie.
Ale s najväčšou pravdepodobnosťou nie, aj tak by som nemohol poznať dôsledky, zbytočne by som v dobrej viere špekuloval ...
..kvak..
Uplne vsetkych co sa k nim hlasia aj keby mal 12
možno niekoho fakt nebezpečného, človeka, čo vyvraždil hromadu iných a zabránilo by to jeho ďalšiemu vyčíňaniu, niečo na ten štýl, ale inak pokiaľ ide o mňa - nikdy. nemyslím si že dôvody ako ,,prebrala mi chalana" alebo ,,ohovárali ma" alebo ,,nedali mi skúšku" sú dostatočné trebárs na nenávisť, nie to ešte na siahanie na život