To prvé určite, keďže v Páli vám to nemáš nič isté a navyše si myslím, že tam musíš potom sedieť a byť na všetkých natáčaniach a tlieskať ako dement v publiku... tak to zvyknú robiť tie televízie
ja som sa totiz dnes rano po dlhom premyslani prihlasila do sudnej siene, stalo ma to 3€ a ked mi zavolaju asi sa zabijem xDD ale chcem 250€ a hrat nejaku svedkynu, to je sranda
Bol by som povedal, že súdna sieň, ale asi by som mal byť trochu konkrétnejší.
Tak povedzme, že je to preafektovaná telenoveloidná hlúposť, kde herci hrajú štýlom "tak teraz si nasadím ten škaredý výraz a začnem kričať, to bude ale výkon".
A o nejakej realistickosti už asi naozaj nemá zmysel hovoriť.
@tunidlo to je ale velmi zaujimave, kedze napr. ja by som povedal, ze je to NAJLEPSIE zahrany serial, aky som kedy na TV obrazovke videl. co viem, tak kopec ludi (vratane VS profesorov) bol na zaciatku zmateny, ci to ti ludia hraju, abo ide o skutocne zaznamy zo sudnych pojednavani, cize...
Ja viem, že slovenské súdnictvo je na tom zle, ale mať o súdnom procese obraz, ako o kôpke emocionálne šťavnatých hádok, priam ako z pera velikánov typu Andyho Krausa, do čoho sa občas zamiešajú nejakí právnici, inak povedané bábky, ktoré prišli dať na známosť nejakú jednu silnú črtu, (predpokladám, že najčastejšia je "bitchy výraz", alebo niečo podobné) to už si žiada hodnú dávku predstavivosti.
Ale úplne bez ohľadu na to, čo si kto myslel o tom, či ide o skutočné záznamy, tieto telenovely lokalizované na slovenské pomery (čo samozrejme nie je len záležitosť súdnej siene, ale bohužiaľ množstva ďalších úbohých počinov) sú takým istým dnom herectva, writerstva a všeobecne kinematografie, ako ich pôvodné juhoamerické inšpirácie.
Nikomu nechcem brať jeho predstavu o potenciálnych 250 eurách zo súdnej siene, ale ja by som si ich radšej zarobil kopaním kanálov, ako niečím takýmto.
@tunidlo vlastne to boli profesori masmedialnej komunikacie. neviem posudit obsah dialogov, ale minimalne z hereckej casti ked dokazali spociatku zmiast tolko ludi (vratane mna), ci fakt nejde o realny zaznam, tak by som to medzi telenovely rozhodne neradil.
ale mozno je to tym, ze nechcem kopat kanaly
Predstavme si, že nepoznám Dolpha Lundgrena.
Ak by mi priložil k hlave pištoľ a niečo veľmi dramaticky zamumlal, tak by som sa posral od strachu.
To, že ma týmto, kvôli môjmu nedostatku informácií, zmiatol, nie je žiadnym dôkazom jeho kvalitného hereckého prejavu.
Ja jednoducho na základe dostupných informácií neviem jednoznačne vyhodnotiť, že nejde o reálnu situáciu.
A pritom je jeho herectvo sračkové ako vždy, darmo.
A pozdravujem profesorov masmediálnej komunikácie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Páli vám to: » sk.wikipedia.org/wiki/Páli_vám...
ked som videl aka je tam uvolnena atmosfera, rozmyslal som ze sa prihlasim tiez
do sudnej siene by som tiez isiel, pravidelne to sledujem
ale hrať v Súdnej sieni ma vždy lákalo, asi preto, že zrejme hrať neviem ale rada by som si to skúsila, a od Siene nikto nebude čakať skvostné výkony
Aj keby to bolo 10krát toľko, nech si to nechajú.
A zistiť, že prihlásenie do niečoho takého ešte stojí peniaze, no ... Život je plný prekvapení
Bol by som povedal, že súdna sieň, ale asi by som mal byť trochu konkrétnejší.
Tak povedzme, že je to preafektovaná telenoveloidná hlúposť, kde herci hrajú štýlom "tak teraz si nasadím ten škaredý výraz a začnem kričať, to bude ale výkon".
A o nejakej realistickosti už asi naozaj nemá zmysel hovoriť.
Tipujem, že najmä profesori herectva a práva.
Ja viem, že slovenské súdnictvo je na tom zle, ale mať o súdnom procese obraz, ako o kôpke emocionálne šťavnatých hádok, priam ako z pera velikánov typu Andyho Krausa, do čoho sa občas zamiešajú nejakí právnici, inak povedané bábky, ktoré prišli dať na známosť nejakú jednu silnú črtu, (predpokladám, že najčastejšia je "bitchy výraz", alebo niečo podobné) to už si žiada hodnú dávku predstavivosti.
Ale úplne bez ohľadu na to, čo si kto myslel o tom, či ide o skutočné záznamy, tieto telenovely lokalizované na slovenské pomery (čo samozrejme nie je len záležitosť súdnej siene, ale bohužiaľ množstva ďalších úbohých počinov) sú takým istým dnom herectva, writerstva a všeobecne kinematografie, ako ich pôvodné juhoamerické inšpirácie.
Nikomu nechcem brať jeho predstavu o potenciálnych 250 eurách zo súdnej siene, ale ja by som si ich radšej zarobil kopaním kanálov, ako niečím takýmto.
ale mozno je to tym, ze nechcem kopat kanaly
Skúsme inak s tým herectvom.
Predstavme si, že nepoznám Dolpha Lundgrena.
Ak by mi priložil k hlave pištoľ a niečo veľmi dramaticky zamumlal, tak by som sa posral od strachu.
To, že ma týmto, kvôli môjmu nedostatku informácií, zmiatol, nie je žiadnym dôkazom jeho kvalitného hereckého prejavu.
Ja jednoducho na základe dostupných informácií neviem jednoznačne vyhodnotiť, že nejde o reálnu situáciu.
A pritom je jeho herectvo sračkové ako vždy, darmo.
A pozdravujem profesorov masmediálnej komunikácie.
V poriadku.
Ja to síce za realistickosť nepovažujem, ale nech sa páči.