hmm, v utesnenej garazi by som si pustil auto a zadusil sa CO2 a NO2 ,, a este by mi do smiechu bolo ,,, ale zatial nejak neplanujem tento napad realizovat
Ani jedno ked uz tak to musi byt awesome, ved je to iba raz za zivot xD takze neco uzasne a nezabudnutelne, neco ako skok do nadoby so supratekutym heliom, pripadne pri elektrickom skrate ktory vyhodi polku mesta xD alebo ked upalenim tak narazom do Slnka alebo inej hviezdy, pripadne oziarenie moze byt awesome, ale ked uz tak poriadnou davkou
@6 dufam ze si tuto temu nezalozila aby si nasla inspiraciu
@10 auta su bezne dostupne, navyse moj sposob zarucuje ze telo sa da velmi lahko upratat ziadna krv ani nic :d,,, len jednu nevyhodu ma,,, ak to niekto zaciti/uvidi a zachrania ta pocas procesu, dost dobre sa ti moze stat ze zostanes celkovo ochrnuty a to by urcite nebolo prijemne
jasné, že presexovaním, kto by nechcel umrieť šťastný? aj keď aj iné sú zaujímavé, napr. jed to je také že "cool", známe osobnosti sa tak zvykli zabíjať... alebo aj zastrelením... ale určite hlavne BEZBOLESTNÁ smrť
zaújímavá anketa...ale podla mna dosť divná ...ale treba si ujasniť všetky situácie to je jasné...no ja si neviem vybrať z tychto možností, viem len povedať, že spokojne bezbolestne a rychlo ...keby som musela
@sitnxan vidíš gut ajdija. zobrať dodávku plnú niečoho výbušného a zaparkovať to niekde pod JaT alebo aupark, alebo niečo podobné. potom si ísť zastrielať niekde do predajne luxusného oblečenia
@34 mam to chapat tak, ze mi hrozis smrtou? ake mile od teba. najma som zvedavy, ako zabijes vsetkych "nepriatelov vlasti", ehm teda skor nepriatelov tvojej zadubenej mysle naraz..
ale este raz dakujem za koment @34 , az mi srdce poskocilo do radosti, ked som ho cital...
@37@mezomus napríklad J&T je celkom dobrý nápad...
@39
cháp to presne tak ako je to napísané. myslím že je to pomerne jasná veta.
všetkých naraz sa nedá, mne by uplne stačilo ked si vezmem so sebou jeden vymytý mozog...
keby som mla umriet tak bud tou poslednou moznostov... alebo potom mozno este radsej by som si vybral smrt na benchpresse pod aspon 300 kilami zeleza... to by bola krasna smrt
upila by osm sa k smrti .... D aleboo predawkowaal liekmi an spanie....zomriet w spanku...podla man bez bolestne...a pritom aklaci si ece aj stranduu uzijees D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a je mi to jedno ako chcípnem
@10 auta su bezne dostupne, navyse moj sposob zarucuje ze telo sa da velmi lahko upratat ziadna krv ani nic :d,,, len jednu nevyhodu ma,,, ak to niekto zaciti/uvidi a zachrania ta pocas procesu, dost dobre sa ti moze stat ze zostanes celkovo ochrnuty a to by urcite nebolo prijemne
ale este raz dakujem za koment @34 , az mi srdce poskocilo do radosti, ked som ho cital...
@39
cháp to presne tak ako je to napísané. myslím že je to pomerne jasná veta.
všetkých naraz sa nedá, mne by uplne stačilo ked si vezmem so sebou jeden vymytý mozog...
.... ked uz teda sa mame pravo vyjadrit ktomu
Chcem umriet presexovanim... s babskym levarom na ksichte a chobotom zapichnutym vo ventile jej kamosky
inak čo je to za otázka?!?!?!
ved predsa musíme zomrieť!!! všetci!!!