poznal som takých dvoch, jedného som sa bál - počúval jedine majiteľa a druhý bol zlatý a počúval trochu aj ostatných, prvého nejaký fas zastrelil a druhého asi ukradli
ja by som sla asi do utulku, mala som to tajne v plane, ked mi nasi nechceli dovolit psa, ale nakoniec dovolili a zobrali sme si od rodiny dve sucky krizence beagla a kokrspaniela
My máme havkáča, nejakého kríženca. Nikto nevie kto je ocko, lebo maminu našli uviazanú niekde vo fontáne. Zobrali ju domov a o pár dní sa narodili šteniatka. A jedno mám doma, také 6ročné ...keby chcem znova psa tak asi nejakého kríženca. Páči sa mi na nich, že každý vyzerá inak
Kedze chcem Anglickeho mastifa, urcite by som bral LEN s papiermi (v utulku najst takeho psa je aj tak prakticky nemozne). Druhe plemeno by bolo bud husky (tiez dost nemozne najst v utulkoch), anglicky kokerspaniel, pripadne boxer. Tie posledne 2 plemena sa daju najst aj v utulkoch, ale aj tak by som asi nechcel psa o ktorom nic neviem, je nachylny na choroby atd atd.
bol by to pes, ale videl som tu v tomto fore, psika tusim ceskoslovenskeho vlciaka tak aj podla mna to je naj pes s pomedzi psov, ale tak nebudme rasisti
jack - toho ma moja sesternica...lenze kedze nanho nema vela casu ten pes je ako moj... staram sa, mam ho (teda JU) rada ako svoju... takze "moj" havo... - inak to nie je jej foto ona je krajsia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
chcela som vediet, ci by ste si kupili psa s PP, alebo by ste sa sli radsej pozriet po bastardikovi do utulku
plus ten ktorého mám: moja "križovatka" Scotty:
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
alebo bulteriér
každopádne, Jack Russel teriér alebo bullteriér
poznal som takých dvoch, jedného som sa bál - počúval jedine majiteľa a druhý bol zlatý a počúval trochu aj ostatných, prvého nejaký fas zastrelil a druhého asi ukradli
hocico, len nie bPP
bohuzial neni cas na psa a trapit ho sameho v byte nechcem
Keby som si sama išla zháňať psa, určite idem do útulku.
a potom este to co @malapohroma
Najkrajší pes na planéte.
nemecka doga...
argentinska doga...
turmensky alabaj...
jack - toho ma moja sesternica...lenze kedze nanho nema vela casu ten pes je ako moj... staram sa, mam ho (teda JU) rada ako svoju... takze "moj" havo... - inak to nie je jej foto ona je krajsia
úžasný ľúbený psík.