no, zalezi od toho, aka velka suma by to bola, ale predpokladam, ze by som si ich odlozila, kedze dnes uz clovek nikdy nevie, co pride a kedy ich bude potrebovat
Podľa toho čo myslíš pod pojmom veľké peniaze, keby som sa dostal k napr. 300 eur tak ich určite miniem behom mesiaca, pokiaľ by išlo o sumu 1000 eur a viac tak časť miniem a časť ušetrím na auto...
A co su "velke peniaze"? A to ako "len tak"? Kto mi uz dnes da len tak zadarmo velke peniaze, hm... ALE tak cisto hypoteticky - kupila by som nam (mne a mame) nove auto, kupila by som nam mobilny dom a pokusila sa splatit vsetky dlhy, ktore maju moji najblizsi rodinni prislusnici a zvysok by som odlozila na inokedy.
ak sa k nim dostanem nelegálne tak samozrejme ušetrím, aby to nebolo nápadné odkiaľ mám tie peniaze, ale ak legálne, napr. výhra v nejakom tipose, tak to by som hneď rozflákal dom, chatu, auto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov