@upirka113 nemusis mat na kazdu prihlasku ... na vacsinu skol, teda aspon co ja viem nechu potvrdenie od lekara ...
k veci, lekarovi ju uplne jedno co mas v prihlaske vypisane ... nam ale triedna hovorila, ze je lepsie dat to najskor potvrdit v skole, keby ti tam nasli chyby a az potom ist k lekarovi, aby si nemusel viackrat platit za tu istu prihlasku ...
@mardzerin ale to len v prípade, ak má niekto zdravotné problémy, nie?
Ja som to myslela tak, že ak len dáva pečiatku, nemá čo pozerať na známky, a podobne
Mňa sa moja síce spýtala kam chcem ísť, len zo zaujímavosti, ale hneď dodala, že keď nechcem tak jej to nemusím hovoriť, že ju do toho a do známok nič nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
k veci, lekarovi ju uplne jedno co mas v prihlaske vypisane ... nam ale triedna hovorila, ze je lepsie dat to najskor potvrdit v skole, keby ti tam nasli chyby a az potom ist k lekarovi, aby si nemusel viackrat platit za tu istu prihlasku ...
@luthien dr má čo robiť s prihláškou. nemôže ti potvrdiť takú, na ktorú zdravotne nevyhovuješ. ak by sa ti niečo stalo, mal by potom problém dr.
Ja som to myslela tak, že ak len dáva pečiatku, nemá čo pozerať na známky, a podobne
Mňa sa moja síce spýtala kam chcem ísť, len zo zaujímavosti, ale hneď dodala, že keď nechcem tak jej to nemusím hovoriť, že ju do toho a do známok nič nie je