Ak mienite mat blbe poznamky tak racej ani nekomentujte...
Ahojte...chcela by som sa vas spytat..aky mate nazor na "nudistov" naturistov...ci ako ich este nazvat pripadne poznate niekoho takeho? alebo s tym mate osobne skusenosti? npriklad v chorvacku...alebo tak...
ja nemám pravo niekoho súdiť a ani nikto iní lebo je to každého osobná vec... to ale neznamená že medzi nich patrím lebo ja mam problém obliecť si krátke nohavice
@pomstitelka a to uz preco preboha? tak prepac ale sak sa pozri na baby u nas v skole ake maju rite vypasene a nosia minisukne.... ale sak ok .... ...a podla mna nemas az taku zlu postavu aby si sa za nu hanbila....
nemám ich rada. keď ešte chodia na ,,nudapláž," kde ich ostatní nevidia a je to určené len pre nich tak ok, ale keď sú niekde na pláži medzi oblečenými( teraz myslím oblečenie ako aj plavky ) tak je to nechutné. ak má niekto dobré telo a skrýva pod šatami niečo, za čo sa môže pochváliť fajn, ale väčšinou sa odkrývajú ľudia so škaredým telom a pyšne ho chcú všetkým ukázať...
...a s tým Chorvátskom...videla som tam jedného starého chlapa s vnučkou. Všetci čo tam s nimi boli - babka vnučky, jej rodičia a i. boli oblečení, len on nie. Pri svojej vnučke sa otŕčal nahý. Hrali sa spolu...a viem si predstaviť akú traumu bude mať to úbohé dieťa v budúcnosti, keďže nebolo natoľko malé, aby si to neskôr nepamätalo...dokonca ju presviedčal, aby sa nehanbilo a dalo si aj ono plavky dole...
nemam proti nim nic, ja som bola v chorvatsku tiez hore bez a vadilo to niekomu? nie..ale zase ked sa stary tucny chlap pretrca na plazi kde su male deti, no neviem..
@gabbi hmm ja ties nie kedze som nanich odmalicka zvyknuta...ako ok berem aj j asom bola hore bez a nikomu to neprekazalo ale...ja som uz zvyknuta a nevadia mi..bohuzial..viem je to divne ale ..ke mate rodicov nudistou tak to uz nejako nevnimate...aa osobne traumu nemam hej ale ties som bola znechutena niektorimi chlapmi na nuda plazi...vela chlapov chodilo len ocumovat... a potom sa moji drahy rodicia cuduju ze s nimi nechcem ist toto leto do chorvacka....do nuda kempu ale sak to uz je nieco ine no
nie vseci nudisti su zly..su to normalny ludia ktory len chodia nahy a opaluju sa nahy.....aj ked stalo sa nam uz aj na zelenej vode ze ocumoval...ale chlapi co tam boli z detmi alebo zmanzelkami..aj mlade pary...tak isli hore za nim a vynadali mu slusne povedane ale to som bola este mala...neviem ...teraz sa mi uz nechce s nimi chodit..niezeby som s tym mala problem..pretoze ty ludia vas aspon neohovaraju...ale nejako sa mi nechce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
noo bratmm
ale osobne nie som toho zástankyňou, neláka ma na také miesta chodiť
...a s tým Chorvátskom...videla som tam jedného starého chlapa s vnučkou. Všetci čo tam s nimi boli - babka vnučky, jej rodičia a i. boli oblečení, len on nie. Pri svojej vnučke sa otŕčal nahý. Hrali sa spolu...a viem si predstaviť akú traumu bude mať to úbohé dieťa v budúcnosti, keďže nebolo natoľko malé, aby si to neskôr nepamätalo...dokonca ju presviedčal, aby sa nehanbilo a dalo si aj ono plavky dole...
ale majú obdiv, za tú otužilosť