podla mna ked milujeme tak môžeme riešiť ale len s tým koho milujeme inak ak niekoho podvedieme že riešime s niekým iným tak toho svojho pravdepodobne nemilujeme,.,. trošken zložito napísané ale dúfam že sme sa pochopili
ja nevem ja si to chapem po svojom mozno je to blbost ale tak milujes tak radsej neries bo by si mohol skoncit zle a ak poriesit tak nemiluj bo je to lepsie ako keby ta to malo boliet
ak poriešiš nemiluj každý podtým chápe niečo iné..ja že ak váša holka teda ak ste chalan... porieši niečo sniekým iným nech nemiluje nech zabudne aj tak vám ublížila a radšej nech neublíži viac..ale dá sa odpustiť ale nikdy nezabudnete!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
trapas čisty:/
ak je to tak, ako si to myslím ja, tak s tým nesúhlasím.
Láska je slepá a opantá vám zmysli takže darmo to tu teraz rozoberáte.
- ja milujem a neriešim, čo si kto myslí. Keby som riešila, tak spolu nie sme
...Ak poriešiš, nemiluj.
- takýtmto spôsobom som ešte nič neporiešila, ale čosi do seba to má. Ak by si niekoho miloval(a), ťažko by bolo len tak ho (ju) poriešiť.
ak poriešiš nemiluj každý podtým chápe niečo iné..ja že ak váša holka teda ak ste chalan... porieši niečo sniekým iným nech nemiluje nech zabudne aj tak vám ublížila a radšej nech neublíži viac..ale dá sa odpustiť ale nikdy nezabudnete!