S najlepším kamarátom alebo skôr známym, ktorý by mohol byť podľa vás aj "tupec" moc by ste sa ani nepoznali iba by ste sa na tom dohodli a fyzicky by sa vám ako-tak páčil ? Každé má svoje + aj -. Pri tom "cudziom" by som možno mala väčšie výčitky ale za
neviem si pomôcť ale znieš zúfalo. proste maj sex vtedy a s tým, s kým na to budeš mať chuť. Nepochopím prečo rozmýšľaš nad niekým kto ťa ani fyzicky nepriťahuje a navyše je podľa tvojich slov tupec, čo z toho potom chceš mať? keď už tak strašne chceš sex tak choď na disko vyber si dákeho čo pri pohľade naňho zvlhneš, len preboha nie najlepšieho kamaráta. ...a pozor na pohlavné choroby.
s človekom alebo s niekym koho poznáš len málo (alebo vôbec) je to hovadina, proste je z toho len sex a až máš teda záujem čisto len o sex s človekom tak to bude asi lepšia voľba
s kamarátom je to o niečom inom, uistil by som sa na 100% ako to obaja berieme a aké to bude po tom, ako sa veci zmenia a podobne (aj keď veci sa majú tendenciu vymykať potom z rúk tak či tak)
určite by som nevolil cudzieho človeka, ale nevolil by som ani najlepšieho kamaráta, ak chceš sex s najlepším kamarátom, potom niečomu konkrétne nerozumiem ... nieje vzťah tak trochu veľmi povrchným popisom najlepšie kamarátstvo v intímnom spolužití? niečo tu potom nesedí
Na také nie som. Ale keby, tak to by musela vyzerať nenomálne dobre, že by som si povedal, že viac takú možnosť nebudem mať, ale nie taká čo rozťahuje na každom rohu. No taká sa na mňa ani len nepozrie, takže nič také nebude. Ale píšem sprostostí čo? Ale s kamarátkou nie.
zachovajsi svoju čistotu, láska je najväčší dar od Boha...
vyhladávať príležitostný sex je ťažký hriech, ak si kresťanka,potom vieš o čom hovorím...
takéto úlety k ničomu dobrému nevedú, chvíľkova rozkoš, pobláznenie a potom prázdnota duše, žiadne šťastie, no k čomu je to dobré...
ja musim cloveka najprv spoznat, aby ma zacal pritahovat a lakat, fyzicka krasa sama o sebe vo mne nevyvolava tuzbu. a tam nastava kamen urazu, lebo ked niekoho lepsie spoznam, tak sa mi vacsinou ten clovek zhnusi.. nestava sa mi casto, aby som stretla niekoho, kto donuti moje vnutro podskocit
@zajkousko pesne tak... suhlasim, aj ked som asi taký kresťan ako susedove zajace (pokrstený som) Je pravda, že táto doba je doslova pre*ebaná, láska už nemá miesto, preto všade holky, ktoré idú s kýmkoľvek kto dobre vyzerá a pritom to moze byt retardovany pes...
Um nie.
Tieto veci nefunguju tak, ako si ich predstavujes alebo ako je to vo filmoch.
Proste jednorazovky mozno, ale nemozes dlhodobo sulozit s niekym, s kym nemas (pseudo)vztah bez toho, aby to malo negativne nasledky (typu niekto sa zalubi, ale bude sa bat to povedat v strachu zo straty, alebo zacne ziarlit, alebo podobne nezelane situacie). Proste pokial ti niekto prinasa emocionalne uspokojenie, tak to nebude len tak.
@mccafe Pri sexe s "cudzim" clovekom by si mala vycitky? A z coho preboha? Ze to nebol akt lasky? Si pekne zdegenerovana romantickymi filmami a pikacovinami Je to uplne prirodzene a normalne pre obe pohlavia, pokial je tam vzajomna pritazlivost. Nemusis sa s tym nikomu "chvalit" ani spovedat a uz vobec sa netrapit tym co na to "spolocnost".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
s kamarátom je to o niečom inom, uistil by som sa na 100% ako to obaja berieme a aké to bude po tom, ako sa veci zmenia a podobne (aj keď veci sa majú tendenciu vymykať potom z rúk tak či tak)
určite by som nevolil cudzieho človeka, ale nevolil by som ani najlepšieho kamaráta, ak chceš sex s najlepším kamarátom, potom niečomu konkrétne nerozumiem ... nieje vzťah tak trochu veľmi povrchným popisom najlepšie kamarátstvo v intímnom spolužití? niečo tu potom nesedí
zachovajsi svoju čistotu, láska je najväčší dar od Boha...
vyhladávať príležitostný sex je ťažký hriech, ak si kresťanka,potom vieš o čom hovorím...
takéto úlety k ničomu dobrému nevedú, chvíľkova rozkoš, pobláznenie a potom prázdnota duše, žiadne šťastie, no k čomu je to dobré...
s človekom alebo s niekym koho poznáš len málo
ked prvy je clovek.. kto je potom ten niekto?
Tieto veci nefunguju tak, ako si ich predstavujes alebo ako je to vo filmoch.
Proste jednorazovky mozno, ale nemozes dlhodobo sulozit s niekym, s kym nemas (pseudo)vztah bez toho, aby to malo negativne nasledky (typu niekto sa zalubi, ale bude sa bat to povedat v strachu zo straty, alebo zacne ziarlit, alebo podobne nezelane situacie). Proste pokial ti niekto prinasa emocionalne uspokojenie, tak to nebude len tak.
alebo kamarátom.
ale nie naj kamarátom. to by mi bolo až čudné.
eww