ked odratam likes z interestov (ako ked som dal oblubene kapely, tak mi automaticky dalo, ze to likujem), tak 6 (s nimi je to 49) ... cajovna, bubennik, fotografka kamoska, leap motion, KCčko, Lážo
Niektoré dievčence že 2000+, 4000+ stránok? Vám šiši na hlavu alebo čo? kriste pane... ja neviem presne, nie som prihlásený, ale viac ako 100 to nebude určite. Dávam "like" len nato, čo sa mi naozaj páči a o čo sa zaujímam...
@hoperpohroma ja radšej zruším like ako schovám k životu mi úplne stačí 27 stránok + 9gag . Aj tak mám niekedy takú plnú nástenku že si to všetko ani nepozrem
693..niekedy ked sa tie skupiny rozbiehali a pisali k veci, tak som to likeoval ale teraz takmer kazda jedna hadze to iste, meme, "vtipne" obrazky a podobne, tak ak nieco vyskoci na nastenke, co je blud, vymazujem.. ale mam tam napriklad aj dost vela likes na spisovatelov, hry, firmy a podobne
120 bolo toho viac, ale potom tam boli samé kraviny typu: ak poznáš toto a hento: LIKE!! ide mi to už poriadne na nervy... čiže som si nechala len také základné veci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
a čo.. bolo také obdobie, keď som sa chcela pridať do každej skupiny.. a teraz sa mi to už nechce všetko rušiť
kuknite mi to dakto
a @niikolka ty neklam ešte nedávno si mala okolo 3000 skupím
ja som na minulom fb mala cez 300 priatelov a cez 2000 lajknutych stranok, tam som mala stale bordel
tu mam 30 priatelov a par lajknutych stranok a zase mam vecne mrtvu nastenku, lebo par spammerov si schovam a ostatni ani nepostuju pomaly
tak teda 264
Musím to preriediť Asi odlajknem aj stránky,ktoré sú mega
minule som od-lajkovala všetky hovadiny čo som kedysi polajkovala.. a zostali mi tam len tie doležitejšie, čo tam chcem mať
inak od začiatku výšky mi tam pribudlo možno ale do 20, stránky katedier, školy, kaviaren kde som chcela robiť, stránky s brigádami,atd,
dve z nich sledujem, raz som si tie ostatné chcela vymazať, ale nejak som sa k tomu nedostala..
inak fb neznášam.
škoda toho, chcel som si ich vymazať, len to zaberie veľmi dlho
BTW: min. týždeň som mala 124 priatelov a teraz mám 62 pomali všetko mažem.