Ani neviem načo to tu píšem asi to už potrebujem niekomu celé povedať. Pred viac ako rokom a pol som mala priateľa ktorý bol debil a podviedol ma ale ja som ho ľúbila tak som mu nakoniec odpustila ale potom to už bolo také oničom už som mu neverila ani ni
ja som to docitala, nebolo to az take dlhe
hm, neuviedla si, ako dlho to cele s matom trvalo. akoze niekedy od leta cca do teraz? a nikdy ste sa o svojom vztahu nebavili, ze co akoze ste? chodili ste spolu "oficialne"?
a ty si to teraz ukoncila na zaklade toho ze ti kamosky povedali ze je kurvos (super slovo xD) namiesto toho aby si sa s nim uprimne porozpravala o vasom vztahu, co si mas o tom mysliet a zistila ako na tom je on?
ak hej tak.. si spravila dost picovinu
@h8u nikdy sme spolu nechodili len sme sa nejak stretavali sem tam a ja som sa vzdy bala mu povedat co citim aby som to nepokazila a aby sa so mnou neprestal stretavat.... a to ze je kurvos som sa dozvedala tak pomaly po castiach od kamaratok stale mi niekto povedal nieco nove a cim dalej tym viac som si o nom zacala mysliet zle veci ale aj napriek tomu ho chcem tak ze sa toho az bojim.. teraz sa mu snazim vyhybat a skusim ci zabudnem...
tak ako ono asi koniec koncov robis dobre lebo @5 , ale ja nerada takto skatulkujem a nalepkujem ludi a hlavne verim a z osobnych skusenosti viem, ze ludia sa mozu zmenit, ano aj chlapi a hlavne ak sa jedna o lasku
ja by som ho konfrontovala, nemas absolutne co stratit
už len to, že sa vyspal ešte aj s troma tvojimi kamarátkami.....akože...vážne ? vykašli sa na neho to ťa po čase prejde že iného nechceš a presne ako bolo vyššie spomenuté, je ten typ chalana ktoreho zaujimaš len vtedy keď si dajme tomu zadaná alebo vidí že ťa nemôže mať ,potrebuje si niečo dokázať,...inokedy nie ... ale inak to kurvoš pobavilo
+ tým čo sa stalo a aká si by som sa absolutne nechválil a radšej chodil po doktoroch a hypnotizéroch nech mi vymažú pamäť a nastavia viac rozumu a poupravia chrbtovu kosť
@klaudiqaaa prepáč ale ak dáky človek je schopný až na takejto úrovni ignorovať zdraví rozum mal by sa odjebať dakam na serengeti aby sa tam obšťasťnoval navzájom s ostatnými zvermi. A nehovorím len o ženách, šak sme na birdzi, ignorácie zdravého rozumu v podaní nadržaných mužov je tu na tri celosvetové výstavy a pol tucta nobelových cien za stoporený penis.
Kto oklame raz tak aj druhý krát.. Btw po toľký raz si mu nemala dávať ďalšie a ďalšie šance.. Ale zas spomenula som si na svoj najlepší sex.. Ktovie kde sa chalanisko teraz túla ale späť by som nebrala.. Šancu dávam len raz.. Keď si to poserie tak má smolika :ehm:
@padlyanjel Nemala si náhodou prvý sex so svojím prvým a pokiaľ viem doterajším priateľom?
Či to ak niekto oklame prvý krát tak aj druhý vieš práve takýmto spôsobom?
I keď v podstate čakám že to teraz stočíš štýlom že to ten tvoj priateľ rozmýšľaš kde sa túla
@leilynka vykasli sa nanho, je to suknickar a ty sa nezmenia, moj byvaly bol presne taky isty, a sice pocas toho co sme spolu boli sa usilovne "snazil" byt iny, aspon som si myslela, no az ked sme sa rozisli tak mi to nejak otvorilo oci, a doslo mi ze to bolo kus vola ale tak ked ho tak strasne moc chces, skus ho ignorovat, ako niekto uz vies v komentoch povedal, na takychto to zabera, pevne dufam ze ti ale neskor dojde, ze nestoji za to
@karlotiskot prvý áno ale kto vravel o prvom? A btw veľa vecí za tú dobu sa zmenilo a veľa vecí nevieš a nepotrebujem to nijak prekrucat pretože nemám ani potrebu ti vysvetľovať svoj osobný život... Bodka.
@32 v preklade: "nekaz mi imidz a nevytahuj na mna veci, ktore som tu kedysi napisala.. ja si nemozem pamatat kazdu picovinu ktoru tu vyplujem v zapale moralizovania s potrebou hovorit ludom ako maju zit a spravat sa bezohladu na to ze ja robim zasadne opak. Nemam potrebu tebe pisat o mojom osobnom zivote. To pisem zasadne len do statusov ktore mi nemoze komentovat polovica zablokovaneho birdzu iba skupinka ludi s iq pod 90 lebo ti mi nikdy nepridu na to ze si ustavicne seriem do ust.... bodka"
@34 v preklade "nedostala som záchvat smiechu, keby som mala viac rozumu obmedzila by som moju birdz aktivitu a neprispievala do fora kde môžu highlightovať moje chronické sranie do úst tí, ktorých mám zablokovaných, lebo o mne nevedia ani polovicu z môjho života... vedia len to, že som jeblá(to neviem skrývať)"
@36 v preklade: nemám kapacitu na to aby som aspoň raz niečo normálne napísala, tak tu napíšem, že tlieskam a budem dúfať, že tu za mňa prídu niečo napísať moji riťolezi
@leilynka prepáč ale to nemá zmysel on je ten typ chalana vyššie spomínaný ak ťa nemá chce ťa no ak ťa získa neváži si ťa naučila som sa to z vlastnej skúsenosti bohužiaľ a ty oneho určite nestojíš v prvom rade neskoč každému hneď do postele a rozmysli si koho a čo vlastne chceš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
hm, neuviedla si, ako dlho to cele s matom trvalo. akoze niekedy od leta cca do teraz? a nikdy ste sa o svojom vztahu nebavili, ze co akoze ste? chodili ste spolu "oficialne"?
a ty si to teraz ukoncila na zaklade toho ze ti kamosky povedali ze je kurvos (super slovo xD) namiesto toho aby si sa s nim uprimne porozpravala o vasom vztahu, co si mas o tom mysliet a zistila ako na tom je on?
ak hej tak.. si spravila dost picovinu
mozog mi odumrel.
podla mna spi so vsetkymi aj vsetkych miluj a solved.
ja by som ho konfrontovala, nemas absolutne co stratit
Alebo načisto okokotnieš.
Ale risk je zisk, tak neváhaj!
+ tým čo sa stalo a aká si by som sa absolutne nechválil a radšej chodil po doktoroch a hypnotizéroch nech mi vymažú pamäť a nastavia viac rozumu a poupravia chrbtovu kosť
a @1
Či to ak niekto oklame prvý krát tak aj druhý vieš práve takýmto spôsobom?
I keď v podstate čakám že to teraz stočíš štýlom že to ten tvoj priateľ rozmýšľaš kde sa túla
Ale inak som zábavná kopa. Ak máš rada infantilný humor a ťažkopádne vtipy.
nikdy ma neprestavaju fascinovat ludia, ktori sa pustaju do takychto plytkych, bezobsaznych "vztahov"...
neviem co si od toho slubujes.
podla mna na to ides uplne zle. sexom si chlapa natrvalo neziskas. to mu moze dat akakolvek. aj keby tvrdil nieco ine