Ahojte, potrebujem poradiť s výberom uhlopriečky ... môj osobný názor je, že 10ka už je moc a tak zvažujem 7-8´´ ... viem, že rozdiel je cca 2,5 cm v uhlopriečke ale je to badateľne vidieť aj na kvalite zobrazenia?
Chcem ho hlavne využívať na čítanie (čítačky majú cca 5-6´´), takže by my mala stačiť aj 7´´, že?
Ďakujem všetkým za názor
Ak 7, tak to uz radsej nejaky tabletofon 5,5" a viac. GS Note, Lumia 1320/1520, viac nepoznam,
Osmicka ovela vacsia od 7 nie je.
Podla mna 10" je uplne ideal. Ak mas smartfon tak ti to staci. Tablet sa aj tak pouziva na veci zbytocne
Ja mam 10" asus t100 transformer s klávesnicou a HDD a je to topka. najblizsie urcite pojdem znovu do 2v1. No chcelo by to nieco vykonnejsie, mozno nastupcu T100 alebo Surface 3
mne sa na 8 palcovom lepšie číta ako na 7 palcovej uhlopriečke, 7 palec je dost maly, a hlavne tie androidy kde maš zadrbanu hornu dolnu lištu ktora ti berie ešte viac priestoru, kup ipad mini a vybavene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Chcem ho hlavne využívať na čítanie (čítačky majú cca 5-6´´), takže by my mala stačiť aj 7´´, že?
Ďakujem všetkým za názor
Osmicka ovela vacsia od 7 nie je.
Podla mna 10" je uplne ideal. Ak mas smartfon tak ti to staci. Tablet sa aj tak pouziva na veci zbytocne
Ja mam 10" asus t100 transformer s klávesnicou a HDD a je to topka. najblizsie urcite pojdem znovu do 2v1. No chcelo by to nieco vykonnejsie, mozno nastupcu T100 alebo Surface 3