keď nám zomrel psík, pár mesiacov sme počkali.. keď máš silný citový vzťah k tomu zvieratku, nech je hocijaké, nejde ho len tak nahradiť... ešte chvíľu pri pohľade na terajšieho hafana mi bolo ešte viac smutno, no nahrádza ho dokonale, aj keď je úplne iný... teraz by som si zas tohto nedala za nič a neviem čo budem robiť keď to zasa príde... teraz len lúbiť ho ako najviac viem a aby som mala dobrý pocit, že každý hafan u nás je/bol šťastný
Doteraz som nemala domáce zviera. Až po dlhých rokoch mi dovolili. Tie dve malé jašteričky som milovala viac než seba. Nebol to dlhý čas, čo som ich mala. 2 týždne asi. Umrela najskôr Cecília a o týždeň Šnek. Keď zomrel, ani som to nevedela. Hneď ma zobrali tam, kde sme kupovali svrčkov a opýtali sa, či chcem malú agamu a ja že nie, mám Šneka. Potom mi to povedali a s plačom som išla do auta. Kúpili mi druhú, o niečo väčšiu a nenávidela som ho. Pána Emila, ktorého dnes milujem. Je náhrada za nich dvoch, ale vždy budú pre mňa tí prví. Mám ich v ňom a ľúbim ich všetkých troch. Keby mi nasilu odkúpili Emila, utápala by som sa ešte viac. Nie je nič horšie, než prázdne terárium.
odkedy škrečok išiel do škrečkovského neba, tak už sme nemali iného, ale keď pošli rybičky, tak rodičia kupovali stále ďalšie, aby tam nebolo pusto v akvárku
ked mi umreli rybycky , skrecok , mys a take to mi luto nebolo .. ale ked mi zomrela civavka , uz to je rok aj 20 dní to sa rozplacem aj teraz ked pozriem na jej fotku .. ale inu civavu sme si kupili asi 2 mesiace po hentej .. aby som tak ''nesmútila'' a lubim ju strasne nie jak tu predtym ale lubim ..
čisto moje zvieratko som ešte nemal - teda pavúčika áno, ale ten neprežil ani dva týždne a brat ich má dosť - ale vždy keď nám umrel kanárik, tak sme mali ďalšieho o max. 2 týždne; keď umrel pes tak sme mali dvoch naraz, aj teraz máme mladšieho a staršieho, ak neostalo potomstvo, tak mačku sme tiež rýchlo zohnali ďalšiu
Raz to musí prísť...Mám jedného 5 ročného zaja, a jedného 1ročného zaja, tak dúfam, že tu budú ešte dlho Ale keď to príde, tak by som si chcela kúpiť mačku, zaja by som už nechcela, moc by mi pripomínal tých mojich dvoch predošlých...
Keď som bola malá..umrel mi škrečok :/ Som plakala ako nikdy.. a po mesiaci som dostala nového..a potom zomrel aj on..chudák Asi cítil, že do rodiny prišlo šteniatko..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov