záleží aj na tom, kto mi to povie nie každý názor a každého človeka je pre mňa rovnako dôležitý
ale keď je to také silnejšie, tak nad tým premýšľam a len ťažko viem celú svoju myseľ sústrediť na niečo iné ale časom to slabne
stale strasne lahko sa ma nieco dotkne a stve ma to, dlho ma to potom trapi, aj ked mi nieco povie nejaky vygumovany blbec na nete.. tak mi je to potom luto a premyslam nad tym. co s ty, to ti neviem povedat, ja zvacsa placem a ci to pomaha neviem, asi aj hej
zrovna dnes som bola vykoľajená..a bolo mi z toho čudne..
včera som bola tiež vykoľajená a bola som z toho rozčúlená...
snažím sa nad tým nerozmýšľať..pokiaľ sa dá...
pomáha mi hranie iSketch-u s frájkom
to veeeelmi zalezi od osoby,od situacie
ale najlepsi sposob je nejaky ventil...bud to dam do cvicenia,pohybu,hocico... alebo sa schytim a idem von,vykecam sa, lebo ked nieco v sebe dusim,ptm viem,ze ma to bude dlho zozierat..a vtedy nespavam a sere ma to...ale to spozna na mne naozaj minimum ludi,ze mi nieco je
ale fakt je to dost relativne
mne sa to deje dosť (antispoločenským) spôsobom ...dosť krát mi to bolo vyčítané ... že ak sa stane neičo čo ma vykolají, zrazu sa na určitý krátky čas uzatvorím uplne do seba, kamenná tvár ...a všetko riešim sám so sebou vo vnútri ...a až keď to vnútorne rozanalyzujem a vyriešim až potom sa opäť vraciam do normálneho stavu bez vykolajenia
hahaaaaaaaa ignoracia, ignoracia, plač, hadka, plač, uzmierenie ak sa da...ak nie plač, hadka a plač, vyčitky zhruba tri dni, rozoberanie vykoľajenia s niekym nezainteresovanym a uzmierenie...
no a ked nemam kramy ta sa otočim a proste neriešim
nestava sa mi to casto, ja som taky symbioticky ladená osoba
vlastne si nespomeniem, kedy sa mi to stalo naposledy od niekoho cudzieho
jedine obcas brat mi povie nieco take co ma vykolaji a potom nad tym uvazujem, zvycajne sa ale pohádame, tak mu rupnú nervy a vynadá mi, takže to až tak neberiem.
ak ide o cloveka co nepoznam nevykolaji ma nic... ak poznam tak ma ani nevykolaji to co povie.. skor sa onho zacnem bat a to mi zamestnava hlavu ze som cely den mimo... ako to zastavit ? komunikaciou s tym clovekom a ujasnenim si niektorych veci nad kt v tom stave premyslas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
jednoduché
ale keď je to také silnejšie, tak nad tým premýšľam a len ťažko viem celú svoju myseľ sústrediť na niečo iné ale časom to slabne
Ale tak ked je to niekto koho si vážim a viem ze neni uplne mimo nad tym rozmyslam a bavíme sa o tom
včera som bola tiež vykoľajená a bola som z toho rozčúlená...
snažím sa nad tým nerozmýšľať..pokiaľ sa dá...
pomáha mi hranie iSketch-u s frájkom
ale najlepsi sposob je nejaky ventil...bud to dam do cvicenia,pohybu,hocico... alebo sa schytim a idem von,vykecam sa, lebo ked nieco v sebe dusim,ptm viem,ze ma to bude dlho zozierat..a vtedy nespavam a sere ma to...ale to spozna na mne naozaj minimum ludi,ze mi nieco je
ale fakt je to dost relativne
Súhlas, že záleží na tom, že o koho ide.
no a ked nemam kramy ta sa otočim a proste neriešim
a robím s tým to že ich pretrpím.
vlastne si nespomeniem, kedy sa mi to stalo naposledy od niekoho cudzieho
jedine obcas brat mi povie nieco take co ma vykolaji a potom nad tym uvazujem, zvycajne sa ale pohádame, tak mu rupnú nervy a vynadá mi, takže to až tak neberiem.