raz sa nam s @lawey podarilo....ale to len preto,ze nam ten s tou lopatkou co pusta vlaky zle povedal...miesto vlaku do dubnice sme teda nasadli na IC co stalo az v puchove...a aj ten stukac listkov nam listky odstukol asi ani sam nevedel v akom vlaku je...
Dal som 4, Nie až taky dilino nie som ale dal by som nie ak by tam bola taká možnosť lebo nerad by som urazil tych čo sa im to stalo. Veď čosi take sa snáď môže stať každému
par krat sa mi stalo ze som prestupoval z jedneho vlaku do druheho kym odisiel pretoze je rodziel ci pojdem 25 minut rychlikom alebo 40 minut osobakom (do trnavy) tak som si to rozymslel
hej raz, išli sme z Parndorfu domov a skončili sme v Maďarsku.. A ani sme si to nevšimli, až keď došlo hlásenie zastávok a zrazu teta vyslovila to maďarské mesto vybuchli sme od smiechu A to bola už konečná stanica a ešte večer...chvalabohu že išiel ten vlak o nejakú hodinku s5 ináč by sme boli v prdeli.. doslova
kedze si kupujem miestenku a vacsinou nemam peniaze na dalsi listok a dalsi vlak mi ide tak o 3 hodiny vzdy si to kontrolujem vsade ako debil na stanici na tabuli v podchode k nastupistiam na tabuli na nastupisti na tabuli a na dverach vlaku
No ja cestujem vlakom do skoly a este hodinu po tom, ako sa zobudim som chodiaca mrtvola takze automaticky chodim do pristaveneho vlaku na nastupisti bez uvazovania.
Lenze jedneho krasneho dna sa vlaky vymenili. Ja som nastupil na obviklom nastupisti do obvikleho vlaku ktory siel opacnym smerom . Zaspal som a zobudil som sa v Senici bez penazi na spiatocny listok a bez mobilu...
ponahlala som sa a v Presove na stanici som nastupila do vlaku do Kosic,nje do Lipan,ale ako som videla sedadla potiahnute textilom,nie bordovou "kozou" tak mi doslo,ze uups takyto do Lipan este nesiel =D dokonca som si tam sadla az potom mi dopalilo...Vsetko som v pohode stihla a davam si pozor
uprimne v tomto sa vyznám velmi dobre, cestoval som sám vyše 300 km z nitry do zlína, a z českomoravskej vysočiny do nitry,.....kde boli po 3 prestupy, a žiaden problém som nemal
miesto vlakom na vychod, som siel vlakom na zapad .... ked to tak debilne maju oznacene ICecka .....( som nepochopil z toho co na vlaku bolo napisane ze ci ide z Ba, alebo do Ba, a on siel do Ba )
Hoci necestujem vlakom, ale pravidelne presne nad tymto premyslam. Ze keby som cestovala, asi by to nedopadlo dobre. Na to, ze je to v mojom pripade cisto hypoteticka fobia, mam z nej pomaly nocne mory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Cestujem vlakmi dosť často a ešte sa mi to naštastie nestalo
Lenze jedneho krasneho dna sa vlaky vymenili. Ja som nastupil na obviklom nastupisti do obvikleho vlaku ktory siel opacnym smerom . Zaspal som a zobudil som sa v Senici bez penazi na spiatocny listok a bez mobilu...
@33 ja som to chcel povedat tak ze Ci vyuzivate železnice slovenskej republiky xapes?