scena ako vytrhnuta z filmu- odchadzala som na mesiac prec, v tom zrazu, ako mal vlak uz odchadzat, moj mily necakane pribehol a este mi dal pusu na rozlucku bolo to velmi mile
džekky, nevolaj ma zippa:/ škaredkovské asi prvý raz napomínam, a to práve teba! ešte dakto si to všimne a začne ma tak volať, tak sa môžem poďakovať tebe! džekka mekka
tha... trochu hej, no kto nie, povedzme si pravdu, Katka, však? ňa, ťam máš, moja
aby som nevybehla z témy: sa udiali v dvoch snoch, ale naozaj a bola som v nich aj skutočne živo reálne šťastná, nikdy na to nezabudnem a prvý sa stal pradááávno, snívalo sa mi so spolužiakom zo základky, ktorý sa nechápem ako votrel do môjho sna a niečo sme riešili v rodine, nejaké konflikty asi, a potom nečakane v kuchyni stojac vytiahol spoza chrbta veľký perník v hádajte akom tvare a ten druhý... tak ten druhý som vyprávala tebe, džekky, u teba v meste na stanici, ak si pamätáš, ten som si aj opísala na tri strany v pc a vytlačila... ten nerozpoviem, lebo je moc osobný a nie nebol tam sex
no a v realite nič moc, ale považujem za romantické také dary, ktoré mi imponujú, ten najkrajší mi dal spolužiak zo základky, vtedy som si to tak neuvedomovala, ale teraz áno, je to vzácny dar v podaní mini príbehu o jeho strastiplných medzigalaktických cestách a návštevách babky proste úžas , dve strany, to je naozaj romantické, aj keď my dvaja by sme dokopy nemali nič spolu však romantika nemusí súvisieť vôbec s tým... a to je na nej tiež čarovné si myslím
Niekoľko krát som bola požiadaná o ruku - ale vtedy sa mi to nezdalo romantické
Niekoľko krát mi vyznal lásku spolužiak, ktorý si ma vybral za obeť svojho týrania - doteraz nechápem prečo mňa, ale s istotou viem že si zo mňa celý čas robil srandu - to tiež nebolo romantické
Dvakrát som sa vo sne vydávala - ale ani to nebolo romantické - boli to len sny a navyše som v oboch tých snoch nestíhala vlastnú svadbu (raz dokonca kvôli práci )
Inak... ani neviem... Ja mám strašne neromantický život, takže za najromantickejší pokladám ten niekoľkomesačný vzťah na ktorý mi ostali celkom pekné spomienky
ked som mala 8 rokov, spoluziak mi dal plagat Titanicu, kde boli Jack a Rose Citila som sa najtrapnejsie v zivote, ale podla dnesnych merani to bolo romanticke Aspon od 8 rocneho prcka.
takych bolo vela.......ale napriklad valentin 2008 bol krasny den moj prvy valentin co sa podaril, a od vtedy je takych chvil velmi vela.......mam uzasneho priatela takze o take chvile nemame nudzu
isiel som zachranit planetu pred asteroidom a ked som stal po raketoplanom moja mila na mna zakrycala,vsetko sa spomalilo,vietor nam precesaval pomaly vlasy,bola taka nadherna,v bodkovanych satach,povedala: Milujem ta Ben,ked sa nevratis,minimalne mesiac si nezacnem s nikym inym,slubujem...a ja som sa rozplakal,necakal som,ze to tak dlho vydrzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
aby som nevybehla z témy: sa udiali v dvoch snoch, ale naozaj a bola som v nich aj skutočne živo reálne šťastná, nikdy na to nezabudnem a prvý sa stal pradááávno, snívalo sa mi so spolužiakom zo základky, ktorý sa nechápem ako votrel do môjho sna a niečo sme riešili v rodine, nejaké konflikty asi, a potom nečakane v kuchyni stojac vytiahol spoza chrbta veľký perník v hádajte akom tvare a ten druhý... tak ten druhý som vyprávala tebe, džekky, u teba v meste na stanici, ak si pamätáš, ten som si aj opísala na tri strany v pc a vytlačila... ten nerozpoviem, lebo je moc osobný a nie nebol tam sex
Niekoľko krát mi vyznal lásku spolužiak, ktorý si ma vybral za obeť svojho týrania - doteraz nechápem prečo mňa, ale s istotou viem že si zo mňa celý čas robil srandu - to tiež nebolo romantické
Dvakrát som sa vo sne vydávala - ale ani to nebolo romantické - boli to len sny a navyše som v oboch tých snoch nestíhala vlastnú svadbu (raz dokonca kvôli práci )
Inak... ani neviem... Ja mám strašne neromantický život, takže za najromantickejší pokladám ten niekoľkomesačný vzťah na ktorý mi ostali celkom pekné spomienky
..ale ne... napr. raz mi bola zahrana pieseň v rádiu...
ale bolo toho viac potom...=D