Napiste ako by ste chceli aby sa vyvijal a prebiehal vas zivot od zajtrajska po pokrocilu starobu/smrt - realny a aspon trocha pravdepodobny. Ak chcete nieco konkretne este urcite zazit ci vidiet, zahrnte aj to..
oooooj by som nepracoval full time ... kupila by som si pozemok (VOOOOBEC NEVIEM KDE! este ) a tam by sme si stavali earth ship a chcela by soms i yvymyslet aj nejaky ten generator na elektrinu (ako ten taky bke co ti to geenruje ked na to slapes alebo zemiak ale to len ako hobby ... tam by som si zhromaždovala hobo zvieratka a zachranene zvieratka, dokoncila si skolu - zamerala sa na hydrogeologiu asi a sla dalej studovat mgr stupen "Chemii životného prostredí" ( a neskpor po nejakej 3 rocnej pauze by som šla na Klinickú psychologiu/psychiatriu ako školu ). Do toho by som sa dalej učila čo to programovat a robila niekde part time 2 dni denne alebo tak, najlepšie home office tam na tej mojej farmičke a tam si pestovat vsetko čo nejak potrebujem k zivotu a mozno to aj predavat dalej ..... takto nejak v skratke len tak z prsta ale kludne by som sa mohla zasnivat aj na tri hodiny ohladom toho DD
V idealnom pripade by som do tridsiadky velmi rada mala svadbu a uz aj prve dieta. Rada by som mala vtipneho, pracoviteho, dobrosrdecneho a rodinne zalozeneho muza, ktory by sa o nas postaral. Na zaciatku by sme mohli byvat v byte v Brne, no casom - kludne okolo toho prveho dietata, by som rada sla byvat do rodinneho domu niekam za mesto/na kraj mesta. Chcela by som mat deti minimalne dve no kludne aj tri, a v idealnom pripade ak by moj muz nemal problem nas uzivit by som bola v domacnosti a starala sa o deti, muza, dom.. Mozno ked by boli deti troska vacsie tak nejaky polovicny uvazok alebo co, ale ak to nebude nevyhnutne, nerada by som robila na full time a do toho sa starala o uplne vsetko, dbam na psychicku pohodu..
Zivot by som teda rada zasvatila rodine, konkretne miesta kam by sme mali ist alebo co by sme mali robit nemam, uz som toho zazila hrozne vela a tak je pre mna prvorade to rodinne stastie Bolo by super keby sme sa mali kusok lepsie ako priemer, nepotrebujem byt milionar, ale bolo by cool moct si proste kupit co chcem (z beznych veci) bez premyslania, a mat napriklad pekne auto a moct ist na dovolenku.. Takto by som rada prezila zvysok zivota, starala sa o deti a pestovala v zahradke zeleninku a mala dvoch psikov - akita inu. Moj muz by s nimi vecer chodil behat A ja tiez, budem stale behat a sportovat a nase deti tiez, a budeme hrozne vela chodit do hor a do prirody.
Az budu moje deti velke. budem sa tesit z ich uspechov a vnucat a spokojne dozivat svoj zivot po boku milovaneho cloveka - to je moja idealna predstava, dufajme, ze sa aspon z casti naplni..
v tychto otazkach zvyknem mavat nerealne predstavy, az moc nerealne. Ale mne sa stava ,ze neviem odlisit realitu od snov takze je to jedno
Chcel by som zarobit vela penazi, aby som nemusel pracovat kazdy den a mohol by som sa venovat umeleckym cinnostiam Rad by som vycestoval do Portugalska a chcel by som sa naucit hrat par pesniciek na gitare. A ozenit sa s nejakou ruskou devou co vie varit a ze by sme mali velku slovansku rodinu Chcel by som aby som sa dozil na Slovensku nejakej renesancie, ,ze by sme vyuzili svoj potencial a bola by to najsuper krajina A ze by som mal vela kamosov s podobnymi nazormi a v starobe by som chcel byt mudry clovek co by rozpraval mudrosti zo zivota Po smrti by som sa rad stretol s Jezisom a pochopil by som nezodpovedane otazky to je asi tak cele
ja to nemám vekovo ohraničené ale chcela by som vyštudovať a písať pre nejaký seriózny časopis, najradsej Respekt, popri tom by som chcela s mojím chlapom (informatikom) veľa cestovať, a kľudne aj tak, že ja by som písala zo zahraničia a on by každý deň pracoval a tak by sme mohli cestovať často. A potom by sme mali peknú svadbu v nejakom kaštieli, kde by nebolo milión ľudí ale len najbližší a zasa by sme kúsok cestovali a potom by sme si kúpili psa a mali by sme dieťa a ja by som pracovala stále pre nejaké noviny ale už len na polovičný úväzok a odhaľovala by som korupciu a bývali by sme v mezonetovom byte
vyriešiť si vlastnú nehnutelnosť .. následne vzťahy / vzťah .. dať tomu čas a možnože mať deti .. neskôr sa presťahovať do domu / do väčšieho .. kde by som sa už asi aj usadil - zostarol
to je tak zhruba to na čom sa pracuje, medzi tým by bolo samozrejme extremne vela detailov ale tie celky sú dôležité, trvale a silné hodnoty, láska..rodina..domov .. nejaké tie istoty a príjemný pocit zo života
fuh, nemam to takto vymyslene
som dost flexibilna a stale menim plany
viem len,ze chcem byt s matejom a je mi jedno kde a este chcem cestovat a rozvijat svoje jazykove schopnosti aby som aspon 4 mala na b2
zvysok sa uz podda
mozno nejak nabrat odvahu a znalosti na jeden business plan.nvm
Nevybočiť z cesty po ktorej kráčam, pod strechu svojho Stvoriteľa, vrátiť sa tam, kde je môj skutočný domov...
či nie je všetko na tomto svete márnosť nad márnosť, všetko pominie v mihu oka a mnohí zistia, že i skrze veľké plány, nedosiahli nič v živote...poklady si ukladali na zemi a ako sa píše v Písme svätom:
"plačte a kvíľte nad biedami, ktoré prichádzajú na vás! Vaše bohatstvo zhnilo a vaše šatstvo rozožrali mole. Vaše zlato a striebro zhrdzavelo a ich hrdza bude svedčiť proti vám a zožerie vám telo ako oheň. Nahromadili ste si poklady v posledných dňoch.
Hľa, mzda, ktorú ste zadržali robotníkom, čo vám žali polia, kričí. A krik žencov došiel k sluchu Pána Zástupov. Tu na zemi ste hodovali a hýrili. Vykŕmili ste si srdcia na deň zakáľačky. Odsúdili ste a zabili spravodlivého; a on vám neodporuje....
zabudnite bratia a sestry na svetské pokušenia, závisť, nenávisť, bohatstvo a svetskú slávu, hľadajte Pravdu a keď to bude mnohokrát i tŕnistá cesta, bude to práve ona, ktorá vás privedie do života večného...
vydať sa, mať 2-3 deti, bývať vo vlastnom dome, pracovať ako odborná asistentka alebo podnikať v rodinnom podniku, napísať knihu (pre začiatok blogy) o životných skúsenostiach, veľa cestovať
Doštudovať, nájsť lásku svojho života, ktorá bude zdieľať moju vieru a moje presvedčenie, mať 3-4 deti, navštíviť Írsko, mnoo a zomrieť.
Aj tak pozemský život nestojí za nič, je veľmi krátky, lepšie a krajšie bude to čo príde potom...
Dokončím školu, nájdem si robotu ideálne v odbore, budem nadalej žiť vo svojom dome s mužom, moja najlepšia kamarátka s jej mužom bude bývať bližšie ku mne a budeme robiť víkendové výlety, grilovačky a podobne. Kúpim si yorka a každoročne budem cestovať k moru.
Ja som skromna.. keď to má byť reálne, tak by som si časom chcela nájsť robotu, ktorá by ma bavila a mala by som z nej dobrý pocit, s flexibilným pracovným časom, aby som sa vedela prispôsobiť našim dvom múdrym, šikovným a poslušným deťom zarábala by som viac peňazí aby sme si mohli kúpiť väčší dom a zároveň nám nič nechýbalo.. Čiže by sme chodili všetci 4ja na výlety a dovolenky a boli by sme zdraví a šťastní
A ešte budem samozrejme popritom jazdiť na koni, ideálne mať vlastného aby na ňom mohli jazdiť aj deti ale ker nebude vlastný tak nevadí. Ale budeme športovať celá rodina.
dozariadzovať dom, zveľadiť záhradu, do 30tky mať už nejaké deti, nájsť si nejakú zárobkovú činnosť, ktorú budem môcť vykonávať aj popri staraní sa o deti, muža, mačky a domácnosti , cestovať, a vlastne žiť ako doteraz len s tým, že raz tam budú s nami deti
Dostudovat, spraviť si vodičák, vyriešiť vlastné bývanie... možno trošku neskôr aj dieťa, ale nie som si istá, či by som bola dobrá mama, takže to si ešte premyslím... chcem si nájsť prácu, kde sa nebudem citovo viazať na klientov a budem môcť pracovať profesionálne, a chcem veľa športovať, aspoň chodiť naďalej do roboty na biku.
V starobe by som chcela dostať nejakú psychiatricku chorobu, demenciu, alebo tak, ale to sa mi asi nesplní, pretože na to nemám genetiku a som odsúdená na život po porážke alebo s rakovinou... chcela by som bezstarostne dožiť v domove dôchodcov, kde sa o mňa postarajú.
Žiť s dobrým mužom v Chorvátsku v Splite alebo v Šibeniku a prenajímať tam apartmán a piť víno na móle a mať mačky a maľovať.. a hlavne byť šťastná konečne, lebo bez toho nič z toho nebude mať zmysel
prestahovat sa z prenajmu do vlastneho 2-3 izboveho bytu aby tam s nami mohli zit aspon 2 macicky
najst si pracu, ktora ma bude aspon trochu bavit a naplnat a zaroven sa z vyplaty bude dat zit slusny pohodovy zivot
naucit sa zaklady japonciny a aspon raz v zivote japonsko navstivit
co sa tyka vztahu, tak som velmi stastna a spokojna a verim, ze najblizsie roky vsetko bude tak ako teraz. dokonca nevylucujem, ze sa jedneho dna rozhodneme mat aj dieta alebo nejake adoptujeme neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Zivot by som teda rada zasvatila rodine, konkretne miesta kam by sme mali ist alebo co by sme mali robit nemam, uz som toho zazila hrozne vela a tak je pre mna prvorade to rodinne stastie Bolo by super keby sme sa mali kusok lepsie ako priemer, nepotrebujem byt milionar, ale bolo by cool moct si proste kupit co chcem (z beznych veci) bez premyslania, a mat napriklad pekne auto a moct ist na dovolenku.. Takto by som rada prezila zvysok zivota, starala sa o deti a pestovala v zahradke zeleninku a mala dvoch psikov - akita inu. Moj muz by s nimi vecer chodil behat A ja tiez, budem stale behat a sportovat a nase deti tiez, a budeme hrozne vela chodit do hor a do prirody.
Az budu moje deti velke. budem sa tesit z ich uspechov a vnucat a spokojne dozivat svoj zivot po boku milovaneho cloveka - to je moja idealna predstava, dufajme, ze sa aspon z casti naplni..
Chcel by som zarobit vela penazi, aby som nemusel pracovat kazdy den a mohol by som sa venovat umeleckym cinnostiam Rad by som vycestoval do Portugalska a chcel by som sa naucit hrat par pesniciek na gitare. A ozenit sa s nejakou ruskou devou co vie varit a ze by sme mali velku slovansku rodinu Chcel by som aby som sa dozil na Slovensku nejakej renesancie, ,ze by sme vyuzili svoj potencial a bola by to najsuper krajina A ze by som mal vela kamosov s podobnymi nazormi a v starobe by som chcel byt mudry clovek co by rozpraval mudrosti zo zivota Po smrti by som sa rad stretol s Jezisom a pochopil by som nezodpovedane otazky to je asi tak cele
to je tak zhruba to na čom sa pracuje, medzi tým by bolo samozrejme extremne vela detailov ale tie celky sú dôležité, trvale a silné hodnoty, láska..rodina..domov .. nejaké tie istoty a príjemný pocit zo života
som dost flexibilna a stale menim plany
viem len,ze chcem byt s matejom a je mi jedno kde a este chcem cestovat a rozvijat svoje jazykove schopnosti aby som aspon 4 mala na b2
zvysok sa uz podda
mozno nejak nabrat odvahu a znalosti na jeden business plan.nvm
Nevybočiť z cesty po ktorej kráčam, pod strechu svojho Stvoriteľa, vrátiť sa tam, kde je môj skutočný domov...
či nie je všetko na tomto svete márnosť nad márnosť, všetko pominie v mihu oka a mnohí zistia, že i skrze veľké plány, nedosiahli nič v živote...poklady si ukladali na zemi a ako sa píše v Písme svätom:
"plačte a kvíľte nad biedami, ktoré prichádzajú na vás! Vaše bohatstvo zhnilo a vaše šatstvo rozožrali mole. Vaše zlato a striebro zhrdzavelo a ich hrdza bude svedčiť proti vám a zožerie vám telo ako oheň. Nahromadili ste si poklady v posledných dňoch.
Hľa, mzda, ktorú ste zadržali robotníkom, čo vám žali polia, kričí. A krik žencov došiel k sluchu Pána Zástupov. Tu na zemi ste hodovali a hýrili. Vykŕmili ste si srdcia na deň zakáľačky. Odsúdili ste a zabili spravodlivého; a on vám neodporuje....
zabudnite bratia a sestry na svetské pokušenia, závisť, nenávisť, bohatstvo a svetskú slávu, hľadajte Pravdu a keď to bude mnohokrát i tŕnistá cesta, bude to práve ona, ktorá vás privedie do života večného...
*Alebo žiť a nezomriet
Of course pre všetkých birdzakov aj nebirdzakov
Aj tak pozemský život nestojí za nič, je veľmi krátky, lepšie a krajšie bude to čo príde potom...
V starobe by som chcela dostať nejakú psychiatricku chorobu, demenciu, alebo tak, ale to sa mi asi nesplní, pretože na to nemám genetiku a som odsúdená na život po porážke alebo s rakovinou... chcela by som bezstarostne dožiť v domove dôchodcov, kde sa o mňa postarajú.
najst si pracu, ktora ma bude aspon trochu bavit a naplnat a zaroven sa z vyplaty bude dat zit slusny pohodovy zivot
naucit sa zaklady japonciny a aspon raz v zivote japonsko navstivit
co sa tyka vztahu, tak som velmi stastna a spokojna a verim, ze najblizsie roky vsetko bude tak ako teraz. dokonca nevylucujem, ze sa jedneho dna rozhodneme mat aj dieta alebo nejake adoptujeme neviem