Inak NEVIDIM VYZNAM v takychto anketach... (keby sa aspon porovnavali rovnake typy webov, chapem porovnavanie ci je lepsie co ja viem email na tom serveri, alebo email na inom serveri, chapal by som ze ci cita spravy na pravda.sk, sme.sk, cas.sk, webnoviny.sk alebo neviem kde... chapal by som porovnavanie chatov, chapal by som porovnavanie medzi co ja viem pokec.sk, 4ever.sk a podobne chaty, chapal by som porovnavanie booom.sk, velkeveci.sk, szene1.sk, mozno by som chapal porovnavanie birdz.sk, facebooku, myspace... ale co ma Youtube s Birdzom/Booomom/Pokecom spolocne, co ma Birdz spolocne s Booomom/Pokecom...
prva stranka je videoserver (youtube)
druha stranka je komunitny portal (birdz.sk)
tretia stranka je viac menej photosharing/party fotky web (booom)
stvrta stranka je chat s troskou komunitnych funkcii (pokec.sk)
ale porovnavat tieto weby je trochu dost velmi odveci
vsetky fora a weby o zeleznicnom modelarstve zbytocne tu budem vypisovat 10tky stranok ked ich aj tak nikto nenavstivi .ak tu je nejaky zeleznicny modelar tak nech napise TS a stranky mu odporucim tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
deviantart podla mna
» www.birdz.sk/webka/pumaamrav...
hlavne ta prva je super
jasneze moja
prva stranka je videoserver (youtube)
druha stranka je komunitny portal (birdz.sk)
tretia stranka je viac menej photosharing/party fotky web (booom)
stvrta stranka je chat s troskou komunitnych funkcii (pokec.sk)
ale porovnavat tieto weby je trochu dost velmi odveci
Ale nie, teraz vážne - mimoriadne trápna anketa Hádžeš dokopy chaty, hudobné stránky a neviem čo všetko
suhlas s @tomas porovnavas nerovnake veci...
a u mna vedie www.birdz.sk a www.travian.sk ^_^