Aká je podľa Vás najkvalitnejšia slovenská kapela,hudobník?
Slovenskú scénu počúvam znateľne menej než svetovú, viac počúvam dokonca tú českú, preto to chcem teraz dohnať a napočúvať hlbšie aj našu. Mám samozrejme zopár obľúbencov, ale nejdem ich menovať, vyjadrite svoj názor a doporučte mi naozaj kvalitnejšie for
@aguri500 mrkni sa koľko majú albumov, koncertov za sebou, aké ocenenia, akú majú fanúšikovskú základňu (nielen na slovensku) a neviem ktorá kapela by sa mohla rozpadnúť a tešila by sa stále väčšiemu a väčšiemu počtu fanúšikov, ktorý by ju dohnali až ku comebacku teda mne to príde obdivuhodné
@sonuska8 nenarazal som na ich hudobny styl alebo spev ale na to ,ze ta kapela nema zmysel ... Zona A bola proti komunisticka kapela a po pade rezimu sa uz nemaju proti komu burit ...a co je najsmutnejsie frontman kapely bol stb-ak a donasal na svojich kamaratov z kapely cize vlastne cela zona a je jeden velky omyl...
Vetroplach, Chiki liki tu-a, Diego, Puding Pani Elvisovej, Horkyze Slize, IMT Smile (po album Exotika), Desmod v ramci albumu Derylov Svet, Karpina v ramci jedinecnosti, Inekafe ako jedina uspesna punk/rockova stalica, Peha a ani Vidiek ci Hex nemaju zle veci..
pre mňa je Moja reč momentálne úplne najviac na svete
ale inak pre mňa je dôležitý živý prejav kapely a ako spájajú to hudobné s tým človečenským. ja si kapelu pustím iba vtedy, ak sa mi páčil jej koncert..
tak napríklad Slobodná Európa, Overground (tých som nevidela nikdy, ale mám úchylku na všetky projekty od Whiskyho), Dorota, Začiatok konca, HTčko, starý Editor, Nekultúra je výborná, ale aj taký Lord Alex má čo do seba.
A inak si myslím, že Last days of Jesus je jedna z úplne najkvalitnejších kapiel na scéne, len to veľmi nie je moje, ale snažím sa z nich aspoň kúsok z nich vidieť.
A potom z takých tých "iných" kapiel sú super Čisté tvary a Noisecut.. a ja neviem, mohla by som menovať donekonečna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
na slize nemaju...
@sonuska8 zona a je jeden velky omyl...
a vôbec sa neodvažujem dávať im nejaké superlatívy, ale na slovenské pomery sú dosť počúvateľní
inak the swan bride, Plastic Swans, longital
osobne mám rada aj hardcorovú slovenskú scénu a aj metalcor.
A moje koncertné srdce má jednoznačne PARA
Desmod, Iné Kafe alebo Smola a Hrušky v jednej vete so slovom "kvalita"? Snáď žartujete.
ale inak pre mňa je dôležitý živý prejav kapely a ako spájajú to hudobné s tým človečenským. ja si kapelu pustím iba vtedy, ak sa mi páčil jej koncert..
tak napríklad Slobodná Európa, Overground (tých som nevidela nikdy, ale mám úchylku na všetky projekty od Whiskyho), Dorota, Začiatok konca, HTčko, starý Editor, Nekultúra je výborná, ale aj taký Lord Alex má čo do seba.
A inak si myslím, že Last days of Jesus je jedna z úplne najkvalitnejších kapiel na scéne, len to veľmi nie je moje, ale snažím sa z nich aspoň kúsok z nich vidieť.
A potom z takých tých "iných" kapiel sú super Čisté tvary a Noisecut.. a ja neviem, mohla by som menovať donekonečna
desmod bol dakedy dobrá kapela ale od albumu kyvadlo sú to obyčajné sračky... grc