pod pojmom "najepickejšia" si predstavujem niečo iné, ako si vymenoval. Preto pre mňa najepickejšia bola v Pánovi prsteňov 2, keď bojovali v Helmovej rokline.
a zaujímavé to je pre mňa aj technológiou, ktorú použili k vytvoreniu armády ohyzdov
go and watch doctor who they say... it will be fun... they say...
a 13 časť siedmej série... doctor&river
a toto!!!!
neskutočne skvelé!
páč epizod dozadu ma Matt presvedčil že je fakt brilantny herec... že nie je len "doktá"... ale toto... proste dovidenia... a Alex tiež ako dopiče super...and that heartless bitch always cry while she watch that...
a táto cscéna ma hneď napadla
je to skvelý príklad toho že čo dokáže mega hudba urobiť zo scenou.... zta hudba robi z toho čosi uchvacujuce... fkat osm nedychala ked som to kukala od 2.51... dovidenia
a preto väčšinou take čo ma dojali... lebo znechutiť ma vie hocčo ale nedavam tomu nejaky vyznama by soms i to zapamatala, rozosmiať tie.ž.... ale rozcítiť máločo... a vúčšinou dopomaha skvela hudba...
hmm, z filmu... hmmm... ťažko sa mi spomína, keď mi teraz najviac v spomienke rezonuje včerajšok v skyrime, v dramatických hmlách Sovngarde stretnem vojaka, ktorý mi začne deprimovane rozprávať ako sa stratil, a ako je to tam nebezpečné, lebo si ich v tej nepreniknuteľnej hmle loví Alduin... chvíľku po začiatku jeho monológu sa ozve dračí rev, a okolo (a cez) vojaka začne krúžiť dračí tieň, v rohu obrazovky sa mihnú krídla, je jasné že drak sa vznáša priamo nad vojakom a váha čo spraviť, a nakoniec sa rozhodne...
"...vráť sa a odíď odtiaľto, kým máš ešte šancu, kým nás ešte nena...", no dopovedať nestihne, lebo Alduin ho schmatne priamo spred mojich očí, a odletí preč. To bol záchvat na dve minúty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
» www.mojevideo.sk/video/17e70/ryt...
» www.youtube.com/watch?NR=1&feat...
tak z brucha napadli tieto sceny
a tiez ma napadla jedna scenka z ciernej macky
a zaujímavé to je pre mňa aj technológiou, ktorú použili k vytvoreniu armády ohyzdov
» www.mojevideo.sk/video/14c4f/smr...
a 13 časť siedmej série... doctor&river
a toto!!!!
páč epizod dozadu ma Matt presvedčil že je fakt brilantny herec... že nie je len "doktá"... ale toto... proste dovidenia... a Alex tiež ako dopiče super...and that heartless bitch always cry while she watch that...
a táto cscéna ma hneď napadla
a preto väčšinou take čo ma dojali... lebo znechutiť ma vie hocčo ale nedavam tomu nejaky vyznama by soms i to zapamatala, rozosmiať tie.ž.... ale rozcítiť máločo... a vúčšinou dopomaha skvela hudba...
a i
nepoznate kultove sceny, kultove filmy
@pstros213 lepsia je ale ked mu na konci S.L.J. nedá veci, alebo BOOM v aute...
@dannyd14 DDDDDDDDDDDD
hlavne ten záver
"...vráť sa a odíď odtiaľto, kým máš ešte šancu, kým nás ešte nena...", no dopovedať nestihne, lebo Alduin ho schmatne priamo spred mojich očí, a odletí preč. To bol záchvat na dve minúty...
ale inak asi:
potom ta Meet me in Montauk scéna z Večného svitu nepoškvrnenej mysle a ešte zopár iných len teraz mi nenapadajú