Odborovo, uplatnením a mzdami (súkromný sektor)? Medicína a IT.
Ale to ťa jedno alebo druhé musí fakt baviť, musíš tomu akosi intuitívne rozumieť a byť ochotný si aj častejšie ako večer pred skúškou sadnúť a učiť sa, inak letíš.
@ress chemiu ti treba akurat na prijmacky a potom este v jednom semestri inak myslim, ze nie viac. Ja som mal medzi 1-3. rocnikom gymplu furt 3-4 z chemie a dostal som sa medinu
@crashhp to je len jeden z mnohých dôvodov prečo sa na Slovensku budúci rok nevidím -.- Čo sa štúdia týka.. ale, keď si to tak vezmem tak aj v ostatných ohľadoch, no to už je mimo témy.
@jeko snad zotrvam no, ale ked som presiel na skolu, kde beru 13% uchadzacov s tym, ze som sa tomu zacal venovat az v poslednom roku, tak snad prejdem aj dalej
vieš, lenže existujú aj ľudia, ktorí si napr. nemôžu dovoliť neviem aké drahé školné a tých super univerzitách alebo majú iné dôvody, prečo nemôžu alebo nechcú odísť...takže asi tak....
Vyber si podľa toho čo ťa baví. Ja som si vyberala podľa toho, čo by bolo "dobré" a teraz to ľutujem. Viem, kde som mala ísť aj keď je to platovo mizerne, ale keď ma tam srdce volá, musím ísť, síce až o rok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a inak 18ročný je len druhák?
vyber si skôr podľa toho, čo ťa baví a v čom si dobrý
Ale to ťa jedno alebo druhé musí fakt baviť, musíš tomu akosi intuitívne rozumieť a byť ochotný si aj častejšie ako večer pred skúškou sadnúť a učiť sa, inak letíš.
@ress chemiu ti treba akurat na prijmacky a potom este v jednom semestri inak myslim, ze nie viac. Ja som mal medzi 1-3. rocnikom gymplu furt 3-4 z chemie a dostal som sa medinu
btw. vedel si, že slovenské vysoké školy sú na rebríčku svetových VŠ tretie od konca ? to hovorí, tuším, za všetko..
Inak MIT
vieš, lenže existujú aj ľudia, ktorí si napr. nemôžu dovoliť neviem aké drahé školné a tých super univerzitách alebo majú iné dôvody, prečo nemôžu alebo nechcú odísť...takže asi tak....