Ale však ja nikoho nechcem, ale keby sa niečo hentaké našlo, tak by som brala prachy (akože nejak legálne) a jeho by som nenápadne hodila do Dunaja pri večernej prechádzke a začala kričať o pomoc, akože sa potkol a spadol tam.
jednoznacne pohlad...a potom hlas a celkovy vyzor jednoducho aby to nebol nejaky vypatlanec aby mal aj v hlave nie len v nohaviciach...aj ked aj to nie je odveci..
páčia sa mi takéto fóra polka sa háda a druhá polka medzitým odpovedá na otázku, čiže je v tom bordel, ale je to vtipné
a k veci, chlapec musí mať charizmu a vtedy je jedno aké ma vlasy, pery či oči, či je svalnatý, chudý alebo tučný raz mi povedala kamarátka že ona chce takého čo má žiaru v očiach (a mňa hneď napadlo, ten čo chlastá) a potom že čo by mal stále úsmev na perách (hulič alebo feťák) samozrejme že ona to tak nemyslela
@1 ukaz mi po zavedeni eura kto ma 8 miestne cislo na ucte za druhe chalani nenosia svoje finance udaje napisane na cele a velmi casto sa dobre obliekaju prave ti ktori na to nemaju za tretie chalan ktory ma 8 miestne cislo na ucte (po zavedeni eura nepravdepodobne) ta len fyzicky vyuzije (pravda najprv by si sa mu musela zdat sexi co pri tvojom imidzi je dost nepravdepodobne) a potom odhodi ale neboj sa pri troche stastia ta jeho limuzina odvezie az na prah tvojho domu a nemusis chodit peso
@hluzar Ja viem, ja som najprv ešte myslela na koruny, až potom, čo Tomáš napísal ma napadli eurá, ale o to milšie by to osemciferné číslo bolo.
Ale však jasne, že aj takí sú. Najlepšie by bolo, keby mal tak sto rokov a bol na smrteľnej posteli a ja by som to potom všetko zdedila a ani by som ho do toho Dunaja nemusela hádzať.
Tak to nie, však ja by som ho odstránila skôr, než by ma znásilnil. Prípadne by to bolo v sebaobrane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
cize ratala minimalne takych co maju:
100000,01 Euro
cize 3 miliony a dake drobne korun.
@tomas .... protestne dodrzujme celibat...
dalsi sa pripojte do peticie podo mna..
ale niesi narocna,pravda?
ty si inak v poriadku?
ale asi si uplne nepochopila zmysel ankety...
a k veci, chlapec musí mať charizmu a vtedy je jedno aké ma vlasy, pery či oči, či je svalnatý, chudý alebo tučný raz mi povedala kamarátka že ona chce takého čo má žiaru v očiach (a mňa hneď napadlo, ten čo chlastá) a potom že čo by mal stále úsmev na perách (hulič alebo feťák) samozrejme že ona to tak nemyslela
Ale však jasne, že aj takí sú. Najlepšie by bolo, keby mal tak sto rokov a bol na smrteľnej posteli a ja by som to potom všetko zdedila a ani by som ho do toho Dunaja nemusela hádzať.
Tak to nie, však ja by som ho odstránila skôr, než by ma znásilnil. Prípadne by to bolo v sebaobrane.