idem si kupovať drahý prsten cez net neviem prečo proste som sa tak rozhodol aj ked ma prstene nikdy nelákali al eje tam že Velkosť: 62 alebo 65..
Co je to? To su akože mm alebo aká je to velkosť? Diky...
A ak su to mm tak potom prečo je tam 62 a 65 ked j
@matheusko A jak vypočítam priemer mojho prstu? Nedá sa to nejak s metrom, mám doma aj ohybný meter to si omotám prst a to je priemer či čo to je ten priemer na prste, jak ho vypočítam... ?
@maugly ?? lacne prstene sa cisluju velkostou S, M a L ked uz to mas aspon chirurgicku ocel alebo striebro, tak sa bud cisluju podla priemeru, obvodu (to je to, na co sa pyta @0 ) alebo je nejake zaujimave americke cislovanie, ktoremu nerozumiem, ale da sa najst na to tabulka...
a k teme, da sa to zmerat aj doma, aj ked to nebude uplne presne, ale +/- jedno cislo spravidla nevadi. normalne si zober nitku, omoc okolo prsta (nie natesno, ale tak ako by si chcel aby ti prsten sedel) a zaznac si odkial pokial napr. fixkou... potom zober pravitko a zmeraj. tada!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
-15,6 -49
-15,9 -50
-16,2 -51
-16,6 -52
-16,9 -53
-17,2 -54
-17,5 -55
-17,8 -56
-18,1 -57
-18,5 -58
-18,8 -59
-19,1 -60
Cize 62 a 65 je obidve tak okolo 2cm hej?
aj tak odporucam zlatnictvo
a k teme, da sa to zmerat aj doma, aj ked to nebude uplne presne, ale +/- jedno cislo spravidla nevadi. normalne si zober nitku, omoc okolo prsta (nie natesno, ale tak ako by si chcel aby ti prsten sedel) a zaznac si odkial pokial napr. fixkou... potom zober pravitko a zmeraj. tada!