@side3 fuha k tej najkrajsej no tak to je pekne zlate a k tej smutnej hmm ..fu ..ehm viem to na vlstnej kozi ... mne zomrel naj kamarat .. skro ako brat a prisli mi to povedat moja mama a jeho frajerka .... dost zle ...
najkrajšia - tá snáď ešte len príde, ale mám mnoho pekných
ale tých smutnejších je viac - keď kamarát, ktorého som poznala doslova od plienok, spáchal samovraždu...keď mamke diagnostikovali chorobu...keď sa môj "polemicový parťák" zabil začiatkom tohto leta na aute...proste, celé zlé...ale tie pekné veci, čo som s nimi zažila zmierňujú tie hore vymenované udalosti
no najkrajsia ..hm nemam ... a najsmutnejsia hm ked som bola mala a schovala som sa pred ozratym otcom a videla som v kupelni matku krvavu a spytala som sa jej mami co ti je .... najhorsia spomienka ... dietata ktore potrebuje lasku oboch rodicov
@kaysullivana7x vela zlych veci na jednu osobu .. to nie je dobre ... a je obdivuhodne ze o tom vies rozpravat a ze si na tom tak ako si ... teda dufam ze dobre
@kaysullivana7x no nemala ... dectvo doondene som mala .. matka ma mlatila o stol neskor .. pokusi o samovrazdu a tak .. moj zivot sa sklada so sameho smutku ....
@kaysullivana7x no dakujem ... aj ja ti prajem to iste ... a ver tomu ze ty ludia co pre teba vela znamenali a odisli su stale s tebou a stale s tebou budu ..... ja budem, mat o 19 dni 18 rokov a dufam ze zacne iny zivot ... ze sa to zmeni a budem sa smiat ... len chcem vela od sveta ...to je to
Najkrajšia? Neviem, ale medzi naj patrí určite to ako som si do rúk vzala môjho miláčika malého a potom vždy keď mi zaspal na rukách alebo keď z ničoho nič prišiel a dal mi len tak pusu a povedal mi, že ma ľúbi... (ah bože, to je hrozné, normálne som sa rozplakala)
Najhoršia? Možno keď som počula, že oco má prísť o nohu(bola som malá), keď mi zomrel starký a ja som vkuse plakala a hlavne, keď som kľačala pri krvavom človeku a nevedela mu pomôcť.... Ale vždy si hovorím ,že môže byť aj horšie (aspoň sa snažím tak myslieť)
ťažko povedať, mám veľa pekných aj veľa smutných spomienok a neviem posúdiť, ktorá je tá naj..najkrajšie spomienky mám z detstva, z Írska a stretnutia s priateľom tie najsmutnejšie...zo 4. ročníka na strednej keď som sa cítila v triede sama, z pred pár rokov keď som bola hlúpo zaľúbená do môjho ex a chcela som ho späť, alebo zlé spomienky s mamou
najkrajsia .. ked sme sa daali do kopy s chalanom kt. lubim ... ked som rozjebala auto jednemu nemenovanemu kktovi .. (pst) ..a vela dalsich
najhorsia ... ked mi prisiel otec povedat do skoly ze mi zomrela babka .....ked som sa posledny krat pozrela na moju babku kt. mam velmi rada pred tym ako zavreli jej truhlu ... ked mi zabilo auto civavu , ked som zistila ze sa mi chcu rozviest rodicia , ked sa so mnou rozisiel chlapec kt. stale velmi lubim... atd. ...
@zeriavka neviem, myslím, že sa mohli stať aj horšie veci... a že sú tu aj taký čo horšie veci zažili... O ten, pre mňa asi najhorší medzi najhoršími sa deliť aj tak nechcem....
@mardzerin jasné sú aj horšie veci veru..je ich celá škála a ani si nechcem predstaviť pocit aké je to potratiť dieťa, prísť o nohy alebo ruky, o všetky našetrené peniaze (čo trvalo aj celý život...) a pod. :/ radšej by tu mali byť veselšie témy
neviem rozlíšiť.. ktorá zo smutných je viac, ktorá menej.. určite smrť, akákoľvek.. (tento rok, najsmutnejšia - Peťkova) a.. najšťastnejšie spomienky, ešte ani spomienkami nie su
@zeriavka ja si hlavne neviem predstaviť ako si niekto môže nechať VZIAŤ dieťa... ale veď tá téma je neutrálna.. na pol veselá a na pol smutná tak sa to vyrovnáva... Vždy môže byť aj horšie...
najkrajsia neviem ale najsmutnejsia ...ked kamaratovy zomrel oco (pred rokom) a prisiel som knemu ...povedal som jany ...a on sa oprel omna a spytal sa preco prave je sa nieco take stalo...strasne smutne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
najsmutnejšia - keď mi došiel povedať do školy otec najlepšej kamarátky, že v to ráno zomrela a vtedy som pochopila, že smrti nezáleží na veku
najsmutnejsu nemam lebo sa riadim heslo ze vzdy moze byt este horsie
ale tých smutnejších je viac - keď kamarát, ktorého som poznala doslova od plienok, spáchal samovraždu...keď mamke diagnostikovali chorobu...keď sa môj "polemicový parťák" zabil začiatkom tohto leta na aute...proste, celé zlé...ale tie pekné veci, čo som s nimi zažila zmierňujú tie hore vymenované udalosti
a ako tak čítam dievča, ani ty si nemala na ružiach ustlané :/
a najsmutnejsia,umrtie.
a najhoršia .. asi rozchod
A z tých zlých sa tiež neviem rozhodnúť medzi jednou spomienkou ktorú nebudem písať a medzi tým že matke diagnostikovali rakovinu maternice
a najhoršiu viem úplne presne, ale to si nechám pre seba, lebo rada by som časom aspoň zmiernila bolesť ktorá je s tým spojená.
najsmutnejšia, keď môj otec havaroval
najsmutnejšia : takých je veľa.. každá nová prekrýva všetky staré.
Najhoršia? Možno keď som počula, že oco má prísť o nohu(bola som malá), keď mi zomrel starký a ja som vkuse plakala a hlavne, keď som kľačala pri krvavom človeku a nevedela mu pomôcť.... Ale vždy si hovorím ,že môže byť aj horšie (aspoň sa snažím tak myslieť)
najhorsia ... ked mi prisiel otec povedat do skoly ze mi zomrela babka .....ked som sa posledny krat pozrela na moju babku kt. mam velmi rada pred tym ako zavreli jej truhlu ... ked mi zabilo auto civavu , ked som zistila ze sa mi chcu rozviest rodicia , ked sa so mnou rozisiel chlapec kt. stale velmi lubim... atd. ...
najsmutnejšia - keď som sa po týždni s ním lúčila a vedela som že ho už nikdy neuvidím
najsmutnejšia: "dnes ráno zomrela" a ja som nedokázala plakať, tak to bolelo