aj po tych rokoch elder scrolls V. sice sm uz dlho nehrala, lebo na to momentalne nemam masinu (a asi ani cas), ale dokial nevyjde 6tka, tak to asi nic neprekona
Jednoznačne Diablo - všetky okrem 3, Outlaws, Neverhood, Drakan, Syberia, Starcraft, Heroes, Resident evil, Half Life...a ďalšie...ale naj asi to Diablo
@mikaell o com je vlastne life is strange? som si to len tak stiahla lebo z tych par sekúnd ukážok to vyzeralo zaujímavo ale neviem kedy budem mat cas to hrať
@sasi2680 Life is strange odporúčam, je to jedna z naj hier. akurát na mobile by som to asi nehral. Inak je to o jednej teenagerke, ktorá objaví, že má zvláštne schopnosti. A hlavne je to o príbehu a možnosti rozhodovať sa ako budeš pokračovať ďalej. Hlavne ten príbeh je tam super
Tomb Raiderom žijem už niekoľko rokov, a hlavne 2,3,4 + jeho TRLE verzie sú úplná topka, lebo mi to dáva nekonečné množstvo levelov a stále nové a nové asi až do konca života!
Séria Grand Theft Auto,
Seria Forza Horizon + Forza Motrosport
... len pri tychto seriach keby som sčital čas straveny hranim by mi možno aj zle prislo
Lara Croft v serii Timb Rider bola tiež fajn hra
z špecifickych hier môžem spenuť MotorM4X, UAZ4x4, Kraz4x4 alebo Spintires Mudrunner
momentálne hram už len sporadicky na Xbpx One a len online s kamaratmi
je ich vela, kazda z inych dovodov, kazda v inej kategorii... jedna ultimatna asi neexistuje, aj ked... Hellblade: Senua's sacrifice sa tomu dost blizi.
@kosmiklove prečo? všetky sú to uznávané hry a veľa ľuďom po svete sa to páči a radi to hrajú... napríklad ti poviem pravdu, že absolútna kokotina mi príde také WOWko alebo Minecraft každý má rád niečo iné
@mobscene_69 jaky cheater? vsetko hram podstivo dark souls som uz dohral ale k bloodborne sa este vratim. najlepsie co najskor kym tam mam to plusko este ktore sa akosi same zaplatilo
WoW, L4D (1 aj 2), The Sims, LA2, Two Worlds, Plants vs. Zombies, Zoo Tycoon a veľa ďalších blbostičiek, ktoré už aj tak dávno nehrávam, tak isto, ako aj vymenované. Fňuq
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
A Life is strange! ^^
no ale najlepšia hra na svete je Supaplex
Seria Forza Horizon + Forza Motrosport
... len pri tychto seriach keby som sčital čas straveny hranim by mi možno aj zle prislo
Lara Croft v serii Timb Rider bola tiež fajn hra
z špecifickych hier môžem spenuť MotorM4X, UAZ4x4, Kraz4x4 alebo Spintires Mudrunner
momentálne hram už len sporadicky na Xbpx One a len online s kamaratmi
Závisí od žánru, momentálnej nálady, rozpoloženia...ťažko, veľmi ťažko konkretizovať :/
Takže áno, Life is strange a momentálne Assassins creed Odyssey
@Charlie1 to si kde vyhrabal? to ani nepoznam.
Na mobile sem tam PUBG keď je s kým zahrať
A ty si nejaký stratený v poslednej dobe, nemáš čo hrať?
Pf, takýto cheater! xD
a elder scrolls morrowind! aj oblivion bol super, ale morrowind bola uplna romantika... es5 som nehral.
Uz dlho nehravam hry a nemam herny PC ale ked som videl novu
F1 2018 tak mam velku chut si ju zahrat, je to uplna pecka po vsetkych strankach.