@stahli ja ju tiež volám paradajková, ale väčšina ľudí, čo poznám, ju volajú rajčinová a keby som napísala paradajková, zas by tu niekto povedal "rajčinová nie paradajková"
kapustnica (ale len tá od babky), slepačia (najlepšie s domácimi rezancami), paradajková s veeeľa syrom, brokolicová, cesnačka, sáčková francúzska, hrášková, zeleninová, písmenková áá pavučinková
@stahli@nicolkaa vy nerobievate takú zeleninovú asi doma, keď to nepoznáte.. inak sosovica a fazula nie je zelenina.. mi robime takú, kde je karfiol, mrkva, zeler, petržlen atď. proste viac druhov zeleniny a bez mäsa to je
Slepačia, hlavne taká tá s domácimi rezancami, čo býva na oslavách a svadbách, krémová hrášková, krémová brokolicová, poriadna paradajková s tonou syra, francúzsku mám tiež rada, tá mi chutí aj zo sáčku. A potom vlastne všetky ostatné, polievky mám rada
Fazuľová, šošovicová, strukovinová, zemiaková, brokolicová a zeleninová. Podľa nálady a hlavne chute. Teraz by som brala fazulovú alebo šošovicovú - a ako moc :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a slepačia oňomňom
@30 ale to sú strukoviny a verím tomu, že paradajka je ovocie
slepačia (alebo iný klasický mäsový vývar so slížami alebo pečeňovými knedličkami)
fazuľová/šošovcová na kyselo
v poslednej dobe mamina brokolicová
asi aj kapustnica
a... toho je veľa, mama dobre varí
"šajtľava"
paradajková (mamčin recept iba)
tekvicová (dokonalá !!! musím sa to naučiť robiť)
brokolicová
šošovicová
mám rada polievky
vsetke zboznujem !