Čo sa mysli pod pochutinou? Nejaky maly snack (okem ovocia)? Asi paprikové vrubkovane Lays chipsy, jahodová Milka, Pikao... Pripadne dnes som si dala len tak samotný hermelín s feferonovym krémom a malym kúskom proteinoveho chlebíka
A ešte trebars maslovy popcorn, kúsok kvalitnej salámy (uherak, paprikáš), czabajskej klobásy, kakaové venčeky, maslové sušienky či nugeta Alebo šalát s nakrajanymi údenými syrovymi niťami, fetou, alebo len tak. A z ovocia najma čučoriedky, maliny, jahody, marhule a jablka. Alebo mungo/hrasok.
Tak hej, aj tie komunistické chrumky u mňa kľudne, potom aj pistácie, jahodová Milka, Milkinis, Kinder Bueno, Kinder Maxi King, Tixy a belgické morské plody alebo belgické čokoládové pralinky (neviem ako sa to presne volá) a aj mnohé iné okrem tohto.
Nejem nič s cukrom a keď chcem niečo sladké tak si dám melón, banán (s bielom jogurtom) alebo iné ovocie. Ale predtým som mala rada hlavne zmrzku, muffiny, griláž, kyslé žížaly, lays chipsy a sezamové rybičky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
No a potom samozrejme chipsy.