Aká je vaša obľúbená SLOVENSKÁ rocková kapela? :o)
Viem, že mnohí ľudia majú názor, že slovenské kapely nemôžu (teda nevedia) robiť dobrý rock, ale ja mám niektoré fakt rada napr. Ine kafé alebo The Clear, obe tieto kapelky sa po dlhšej pauze znova rozbiehajú a myslím, že fakt stoja zato Máte radi s
@soraya neviem ci zrovna ine kafe by sa dalo nazvat rockom,mozno zo zaciatku ked tam este spieval cibi ale potom sa z nich stala dost velka sracka pre vekovu skupinu 10-16 rokov
Veľa s tých skupín je tu už vymenovaných, ale ešte tu nikto nenapísal o skupine Bank of Joe, je to síce mladá skupina, ale touto pesničkou ma dostali Jasné že majú aj kopu iných dobrých, ale táto je podľa mňa naj
HT, zona A, sitnan, Slobodna europa, konflikt, editor, punkreas .... vsetko su to punkove skupiny a slovenske ... pocuvam toho z SK punku este viac ... ale to uz neviem ako sa volaju kapely ...
Podľa mňa väčšina kapiel, ktoré sú tu spomenuté vyššie sú z minuleho storočia podľa mňa sú niektoré mladé slovenské kapely dosť dobré... napríklad teraz už dosť známy Zoči Voči, alebo The Paranoid, Horská Chata, Christmas Band ktorá hraje starý rock, staré známe Iné Kafé, Horkýže Slíže, Slobodná Európa, From Our Hands su taktiež na veľmi vysokej úrovni. Kapela Borra , ktorá ma úžasnu speváčku, Before The Zero Day, Plus Mínus alebo starý dobrý Smola a Hrušky. Menej známe kapely ako napríklad StoiČoStoi, Ranná Nevolnosť, Rock Reunion, Wadda, Bod Omylu, Fishing Strip. Mladá kapela, ktorá nedávno vydala svoj debutový album PLANÉTA ŠŤASTIE, ktorý im krstil spevák Iné Kafé- Vratko Rohoň, alebo dalšia mladá kapela z východu. Taktiež mladá kapela SámSebou, ktorá má vážne veľmi chytľavé pesničky, taktiež nedávno vydala svoj prvý album ZRKADLO. Toto sú iba kapely, na ktoré som si teraz v rýchlosti spomenula. Dobrých kapiel je na Slovensku veľmi veľa. Ale naše rádia su zatemnené iba starými, (prepačte ale podla mňa) úplne trápnymi kapelami alebo spevákmi/čkami typu: desmod, smatanova, cmorik ... a je to podľa mňa dosť smutné, že mladý ľudia nemajú priležitosť spoznať také dobré kapely ako sú uvedené vyššie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a
» www.requiem.sk/...
Síce je to taký Braňo Mojsej stajl, ale mne sa to páči Áno, aj Mojsej hej
teraz
Dereš
Kobra
Metalinda
Tublatanka
A nemôžem povedať že obľúbená, ale ako už spomenul @bmxlares , From our hands má niečo do seba Konkrétne Let it Burn!
A ešte sa mi strašne páči toto:
Mariána, Mariána, Mariána
a potom už len zahraničné, rock a metal a aj punk sem tam