co ja viem podla toho ktora lebo napr na lavej ruke mam palec mensi a na pravej vecsi ale od toho na lavej takze tak...a v skutocnosti je takej istej farby ale uz mi vybledlo opalenie
podla mna je taka aka je v skutocnosti..ja si ju neidealizujem ak si narazal na toto...aka je taka je aj ked ma svoje chyby tak ako aj ja, respektujem to, ale obcas mi fakt cukaju nervy ale stale ju lubiiim
podla mna je moj priatel velmi dobry chalan, s dobrym srdcom, hoci ja sa tak k nemu niekedy nespravam ale nevydrzim bez neho ani tyzden, lebo ho velmi lubim a aj on mna, lebo so mnou vydrzal uz 9 mesiacov
ja si nevyberam schizofrenikov... . aj ked je uplne iny odo mna. Ja sa tvarim ze mi leze na nervy,ked mi leze na nervy.a on sa furt tvari,ze je setko v pohode,aj ked to tak neni
ak mam niekoho rada, mam ho rada so vsetkymi jeho kladmi aj zapormi.. nikto nie je dokonaly.. je rozhodujuce len to, aké chyby, ci nedostatky nam vadia a nie sme ochotní ich tolerovat a ake nam nevadia, mozno sú nám aj sympaticke
nezavesil by som si na krk predsa schizofreničku... na druhej strane ale musím povedať, že si myslím, že každý je tak trochu rozpoltená osobnosť a inak sa správa v rozličných spoločenských kruhoch... ale pokiaľ tieto rozdiely v správaní nie sú zásadné, sú únosné a teda akceptovateľné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Niekto má zas šťatie na "pravú" polovičku ..
ale takým svojským, pre mňa zaujímavým spôsobom
tá pravá je fajn, ale tá ľavá sa mi príliš nepáči, asi ju urežem.