V poslednej dobe uvazujem nad kupou motorky. S motorkami nemam ziadne skusenosti, ale ma to strasne laka v poslednej dobe - rozhodol som sa prihlasit na kurz do autoskoly. Chcel by som motorku na cestovanie po Europe, aby zvladla pohyb v lahsom terene (po
Keď sa v tom tvoj kamarát vyzná tak ber to. S objemom to máš tak jak keby som sa ťa opýtal či na teba neni veľký objem 3 litrového motora tvojho auta totálna blbosť Však nato robíš vodičák ne
Jednoznacne KTM-ku, lahka, sikovna, spolahliva, plynuly priebeh vykonu motora, vyborne jazdne vlastnosti, vyborny servis. Napr. EXC-R 450 ma rovnake dielce ako Honda CRF 450-X a tohoto roku vyrobeny stroj mas uz aj za 4000 ecok.
,,V poslednej dobe uvazujem nad kupou motorky. S motorkami nemam ziadne skusenosti, ale ma to strasne laka v poslednej dobe" Presne takýto nadšenci sú na najlepšej ceste rozflákať sa na ceste. Ale vážne.
Som v rozpakoch. Z ničoho nič chceš ísť hneď na 650, to sa ti nemusí vyplatiť. A dokonca chceš cestovať po Európe. Vedz , že ani autoškola (či radšej motoškola ) ti nedá potrebnú prax. Musí sa proste vyjazdiť (a určite nie so 650) a dať tomu čas
Byť tebou plány na Európu a cestovanie posunie, takisto na 650 a hľadám niečo s menšou kubatúrou. 125 by bola pre teba zrejme málo, tak skôr 250 alebo ak si trúfaš 450.
A hľadal by som nejaké supermoto, keď chceš jazdiť na cestách a občas aj v teréne. Prípadne enduro.
Cokolvek od znamejsich znaciek, je dobra kupa, aj starsie ako r.v. 2000. A cestovat mozno uz aj 125kou Pocitat treba aj s objemom nadrze a vahou stroja.
@paracelsus vdaka za odpoved, pytam sa preto lebo neviem aky citelny je tam rozdiel vo vykone, niesom ziadny pubertiak co potrebuje machrovat.. s autom jazdim uz 4 roky a nemal som ziadnu nehodu - nepotrebujem si na cestach nic dokazovat, mam 2 liter benzin cca 175 koni, jazdim kludne a zodpovedne.
Myslim, ze 125 bude malo pre mna kedze mam skoro 100 kilo Nechcem ziadne supermoto ale pohodlnu motorku na dlhsie cesty, najlepsie nieco z kategorie enduro, alebo ako sa to vola nemam prehlad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Som v rozpakoch. Z ničoho nič chceš ísť hneď na 650, to sa ti nemusí vyplatiť. A dokonca chceš cestovať po Európe. Vedz , že ani autoškola (či radšej motoškola ) ti nedá potrebnú prax. Musí sa proste vyjazdiť (a určite nie so 650) a dať tomu čas
Byť tebou plány na Európu a cestovanie posunie, takisto na 650 a hľadám niečo s menšou kubatúrou. 125 by bola pre teba zrejme málo, tak skôr 250 alebo ak si trúfaš 450.
A hľadal by som nejaké supermoto, keď chceš jazdiť na cestách a občas aj v teréne. Prípadne enduro.
@paracelsus vdaka za odpoved, pytam sa preto lebo neviem aky citelny je tam rozdiel vo vykone, niesom ziadny pubertiak co potrebuje machrovat.. s autom jazdim uz 4 roky a nemal som ziadnu nehodu - nepotrebujem si na cestach nic dokazovat, mam 2 liter benzin cca 175 koni, jazdim kludne a zodpovedne.
Myslim, ze 125 bude malo pre mna kedze mam skoro 100 kilo Nechcem ziadne supermoto ale pohodlnu motorku na dlhsie cesty, najlepsie nieco z kategorie enduro, alebo ako sa to vola nemam prehlad
@matheusko vdaka za tip, kuknem sa na ne