@Cvikmajster Musíš potom presnejšie zadať tému, že "Aka motorka do XY,- € z objemom 125 cm kubickych je naj???" Vieš, lebo o finančnom obmedzeníi tu nebola reč, ale iba, ktorá je podľa nás naj.
@Tengos ale mna uz raz chytili tie kurwi zelene... ma zradil moj stroj...
otec ma uz nepusti jazdit bez papierov a setkeho a ja to do 18 uz nevydrzim ja som chcel uz v 15 na 50 ale to sa mi zdalo zbytocne tak idem teraz rovno na 125 ktorej sa uz nemozem dockat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@Bzuco je mi jasne ze to nebude delo ale ja budem mat 16
@V3nty tak teda porad nejake enuro ked sa v tom tak vyznas
neplanujem nove kupit ale od nekoho nejake pekne zachovale ale radsej nejake enduro nech to je aj trochu do terenu
ale inak tiez som premyslal nad hondou bo mam doma motorku z motorom od Hondy a celkom v pohode
Cena sa pohybuje okolo cca 2000€
btw dá sa s tým aj v teréne vyblázniť
Po odškrtený môže mať cca 18Kw - » www.dt125.ic.cz/...
Alebo s tým vodičským počkaj do 18stky na A2 s obmedzením do 35 kW,
zatiaľ by ti malo postačiť nejaké staršie Endurko bez papierov, aspoň budeš mať vždy peniaze na benzín
btw keby si sa náhodou pred kúpou nevedel rozhodnúť, radšej napíš na forko motoride.sk
otec ma uz nepusti jazdit bez papierov a setkeho a ja to do 18 uz nevydrzim ja som chcel uz v 15 na 50 ale to sa mi zdalo zbytocne tak idem teraz rovno na 125 ktorej sa uz nemozem dockat...
ale dik za radu...