Čo je také, že môžete toho zjesť kedykoľvek a koľkokoľvek, oveľa viac než ostatní ľudia? Ja napríklad miniem 1-2 balíčky kakaa každý týždeň (dávam si ho s medom a jogurtom, na koláče, lievance, do mlieka) a napr. enormne veľa používam čierneho korenia.
A keď som bola raz hospitalizovaná dlho v nemocnici, tak som zjedla aj 12 horaliek každé 3 dni To jedlo tam bolo hrozné a úplne som sa na nich stala závislá.
arašidové maslo by som vedela jesť na kilá aj orieškové maslá milujem, hlavne mandlové a pistáciové.
mohla by som žiť na kokosovej vode kludne a kakao tiež milujem, ale nadávam si ho do jogurtu ani na koláč, normálne si z neho robím nápoj.
syr. Normalni ludia jedia spagety so syrom, lasagne so syrom, tekvitcove rizoto so syrom. Ja jem syr so spagetami atd. xD a syr samotny cisto so syrom, ze si vezmem kocku a jem
@mariquittka@4 Tiež milujem chilli! Používam také v mlynčeku bez soli. A jahodovú Milku viem zjesť celú naraz, ale nie moc často. Mám rada aj kvalitnú horkú čokoládu, ale tej zjem len málinko.
Konkrétna potravina ma nenapadá lebo ja všeobecne velmi lúbim jedlo akékolvek ale čo mám takú neresť a závislosť trochu na sladké a koláče, zákusky keď je to nejaký suchší koláč, buchty tak to strašne rada zapíjam mliekom a velmi lúbim smotanové, tvarohové koláče, zákusky, dezerty aj s ovocím a nemám problém sem tam zožrať celú tabulku čokolády naraz už sa mi stalo, že som sa takto pustila aj do tej 300 gramovej či kolko majú tie velké takže ak niekde vidím koláče tak nedokážem odolať a mojim tajným snom je prísť do cukrárne a môcť si odkusnúť z každého zákusku čo tam majú ak ich tam majú aspoň 100 druhov
@ladydoga@7 Ja milujem také tie ovocné "želé" zákusky, ako malinový rez. Len si to musím posypať kvantom kakaa A moja mama robí výborné tvarohové koláče, ale tiež ich posypem kopou kakaa
Maliny a deravý syr. Som schopná jesť celý deň len to a nič iné. Zasa nie do prasknutia. Ja len, ze nič okrem toho mi netreba. A syr by som mala prestať jesť, ale maliny mi zatiaľ nerobia nič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
mohla by som žiť na kokosovej vode kludne a kakao tiež milujem, ale nadávam si ho do jogurtu ani na koláč, normálne si z neho robím nápoj.
A ešte som si spomenula, že asi rok a pol som bola úplne závislá na grepovom smoothie, robila som si ho 2x denne každý jeden deň.
@annyejnji A aké syry máš najradšej? Ja halloumi, údené a plesňové
ORION BANÁNY želé tyčinka v horkej čokoláde ...
a+
Kinder Choco Fresh 5 ks 102,5 g