Ved si zaplat mesiac a uvidis. Najlepsie je asi skakat krizom krazom. Vypozeras jedno prejdes na druhe. Mal som netflix zrusil som lebo som uz nepozeral a nabuduce si dam HBO. Vraj ale Netflix ma najlepsie ovladanie. Co ma trochu desi lebo mne prislo vyhladavanie upne priserne a bo rozdiel ci ovladas netflix na PC androide alebo TV.
mala som hbo, netflix aj amazon prime a všetko ma po čase prestalo baviť ale preferujem netflix. a curiosity stream!
@2 podpora dabingu je mi už len benefit nepoznám snáď nikoho z mojej generácie, kto by pozeral seriály či filmy s dabingom, aj keby boli v origináli v kórejčine či japončine dabing je rakovina!
Preco v moznostiach chyba amazon prime video, disney+ a apple tv ? Cirka 7 rokov dozadu bol Netflix dost v pohode, teraz su uz filmy a serialy tak rozkuskovane medzi platformami ze sa vyplati si vzdy daco kupit na mesiac ak idu dake veci co chcem pozerat a potom zrusit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@2 podpora dabingu je mi už len benefit nepoznám snáď nikoho z mojej generácie, kto by pozeral seriály či filmy s dabingom, aj keby boli v origináli v kórejčine či japončine dabing je rakovina!